Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cum arata cel mai spectaculos NOD RUTIER din Romania: Vom avea conexiune directa (VIDEO)

B1 B1,
Cum arata cel mai spectaculos NOD RUTIER din Romania: Vom avea conexiune directa (VIDEO)

Dupa indelungi tergiversari si blocaje birocratice, plantatia de Paulownia din nodul Turda este istorie. Cel mai spectaculos nod rutier din Romania, parte a lotului 4 al Autostrazii A10 Sebes-Turda. continuă pe B1

VIDEO Cum arata cel mai spectaculos nod rutier din Romania care face legatura intre autostrazile A10, A3 si DN1

Nodul rutier de la Turda, ce va face legatura intre autostrazile A10 si A3, precum si cu DN1, este considerat cel mai complex si mai spectaculos din Romania.

VIDEO Cum arata spectaculosul nod rutier din Romania care face legatura intre autostrazile A10, A3 si DN1

Nodul rutier de la Turda, ce va face legatura intre autostrazile A10 si A3, precum si cu DN1, este considerat cel mai complex din Romania.

El este cel mai puternic director financiar din Romania: La 45 de ani are pe mana 5,1 miliarde de euro

Liviu Bocsaru, directorul financiar de la Dacia, in varsta de 45 de ani, este cel mai puternic director financiar din Romania, el avand pe mana 5,1 miliarde de euro. Faptul ca.

JACKPOT! PSD a numit CEL MAI SLAB prim-ministru din cati a avut Romania vreodata

Prin numirea lui Mihai Tudose in functia de prim-ministru, liderii micii noastre provincii politice fac tot ce pot pentru injosirea unei tari deja clatinate, este de parere.

Cel mai putin vizitate tari din lume: Moldova, pe podium in Europa

Organizatia Mondiala a Turismului UNWTO), cu sediul in Madrid, a dezvaluit topul celor mai putin vizitate tari din lume, iar in ceea ce priveste statele europene, Moldova se afla, din pacate, intre primele trei cele mai sarace in vizitatori.

Cel mai mare aeroport din lume va fi deschis in 2019: cum va arata, ce dotari va avea si cati bani s-au investit FOTO

China va avea cel mai mare aeroport din lume, constructia grandioasa urmand a fi inaugurata la Beijing in anul 2019. Reprezentantii proiectului promit o capacitate anuala de 100 de milioane de pasageri si un terminal de 700. 000 de metri patrati.

Povestea nestiuta a lui Cristian Pomohaci! Am fost cel mai rau copil de pe lume!

Cel mai controversat preot al momentului ascunde secrete dureroase. Parintele Cristian Pomohaci a avut o copilarie chinuita, iar cei care l-au cunoscut dupa ce a imbracat haina bisericeasca vorbesc despre.

Are cel mai mare fund din lume si nu vrea deloc sa slabeasca desi medicii i-au spus ca ar putea muri! Explicatia ei super ciudata

Aceasta femeie are cel mai mare fund din lume. Ea a mancat atat de mult incat a ajuns in aceasta situatie si nu-i pare rau deloc. Ba mai mult, n-ar nici cea mai mica intentie sa slabeasca. Desi medicii i-au spus clar ca.

Cel mai recent single al Innei, Ruleta, record de vizualizari pe YouTube: piesa a ajuns deja in topurile internationale

Ruleta, cel mai recent single al Innei in colaborare cu Erik, are peste 11 milioane de vizualizari in doar 11 zile de la lansare, transmite Global Records intr-un comunicat.

Cel mai nou pamant romanesc, pe care nimeni nu are voie sa calce. Comoara insulei nascute din Marea Neagra VIDEO

Romania are peisaje de-a dreptul incantatoare, care te lasa fara cuvinte. Un astfel de peisaj s-a nascut din inima Marii Negre si este cel mai nou pamant romanesc: Insula Sacalin, pe.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )