Libnet.ro
UNICEF

13:30

Povestea primului nevazator din Romania licentiat in informatica: despre prejudecati si reusite, cu Radu Vasile

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Povestea primului nevazator din Romania licentiat in informatica: despre prejudecati si reusite, cu Radu Vasile

Ma bucur ca am reusit sa ne vedem, dau sa spun, dar ma abtin la timp pentru ca nu e tocmai diplomat din partea mea sa vorbesc despre vedere cu un nevazator. Dar Radu nu are nicio jena in acest sens si, dupa cum voi vedea in urmatoarele ore, face adesea. continuă pe Wall-Street Ro

Povestea primului nevazator din Romania licentiat in informatica: despre prejudecati si reusite cu Radu Vasile

Ma bucur ca am reusit sa ne vedem, dau sa spun, dar ma abtin la timp pentru ca nu e tocmai diplomat din partea mea sa vorbesc despre vedere cu un nevazator. Dar Radu nu are nicio jena in acest sens si, dupa cum voi vedea in urmatoarele ore, face adesea.

Doua fetite din Romania, drogate cu cocaina in Italia

Doua fetite romance, in varsta de opt luni si doi ani, au fost drogate cu cocaina si abandonate intr-o masina in comuna Borgo San Giacomo, provincia Brescia din Italia, in.

Cum a reusit un baiat de 14 ani sa devina cel mai tanar profesor din Romania

Mihai Enache, in varsta de 14 ani, este un baietel care a reusit ceea ce multi adulti nici nu viseaza. Este profesor pentru alti copii, se ocupa de programare inca din clasa a IV-a si a.

Vesti proaste pentru romanii petrecareti. Orasul din Romania in care nuntile se vor incheia obligatoriu la miezul noptii

Vesti proaste pentru romanii petrecareti. Primarul din Resita vrea sa scurteze chefurile din oras, mai exact nuntile si botezurile sa se termine la ora 12 noaptea. Ioan Popa sustine ca asa se face .

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )