Libnet.ro
UNICEF

01:05

Povestea reala care a inspirat Lolita e chiar mai socanta decat pelicula de succes

Adevărul Adevărul,
Povestea reala care a inspirat Lolita e chiar mai socanta decat pelicula de succes

Romancierul Vladimir Nabokov a scris Lolita in anul 1955, iar sursa lui de inspiratie a fost povestea de viata a adolescentei Sally Horner, care se dovedeste a fi chiar mai dramatica decat au fost romanul si filmul. continuă pe Adevărul

Science Report: Povestea savantilor care au cautat un alt Pamant, au gasit vreo 300 de milioane si tot nu se opresc

Acum un deceniu, o echipa de astronomi si-a propus sa cerceteze una din cele mai vechi intrebari care ii bantuie pe filosofi, savanti, preoti, astronomi, mistici si pe restul rasei umane: Cate planete ca Pamantul sunt acolo, in departari? Cate planete pot gazdui viata asa cum o stim noi?.

Raluca Turcan, dupa sedinta CJSU Sibiu: Suntem intr-un moment care reclama masuri mult mai stricte (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan, a facut o serie de declaratii, dupa sedinta CJSU la care a participat in municipiul Sibiu. Turcan a discutat despre masurile pe care situatia epidemiologica le impune la nivelul.

Si-a dat sotia in judecata ca i-a facut copii urati, iar o tanara parintii pentru ca nu e frumoasa. Cum arata oamenii care au pornit cele mai bizare procese

In categoria motivelor socante pe care le-au auzit judecatorii in viata lor se afla si imaginea unor persoane apropiate care nu era in stantardele altora. Un barbat si-a dat sotia in judecata pentru ca i-a facut copii urati, iar o tanara a ajuns in fata magistratilor cu o problemaaparte parintii ei nu au facut-o .

Romania si Bulgaria, pe lista tarilor UE care vor avea cele mai murdare sisteme energetice in 2030 (ONG)

UE nu e pe traiectoria atingerii reducerii cu 55% a emisiilor de gaze cu efect de sera pana in 2030, conform recomandarii Comisiei Europene CE), a avertizat ONG-ul Ember, aratand ca mai multe state au ramas in urma, inclusiv Bulgaria si Romania. Tarile despre care se estimeaza ca vor avea cele mai murdare sisteme energetice in 2030 trebuie sa faca si cele mai mari progrese pentru a se putea atinge tinta, scrie Balkan Green Energy News, citat de Rador.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2031 seconds )