Libnet.ro
UNICEF

01:05

Povestea Soselei Kiseleff, zona de promenada a celor mai instariti bucuresteni din 1830

Adevărul Adevărul,
Povestea Soselei Kiseleff, zona de promenada a celor mai instariti bucuresteni din 1830

Soseaua Kiseleff din Capitala este una dintre cele mai cunoscute artere din oras, care in vremurile de altadata era locul preferat al bucurestenilor instariti. Putini stiu insa ca soseaua a fost inaugurata in urma cu 184 de ani si ca atunci exista un program clar pe care cei care voiau sa se plimbe pe Kiseleff trebuiau sa-l respecte. continuă pe Adevărul

Adrian Ghenie, pe primul loc in topul celor mai tranzactionati artisti din lume in 2014

Pictorul Adrian Ghenie, reprezentant al noului val al artei vizuale romanesti, se afla pe primul loc intr-un top al celor mai tranzactionati si apreciati artisti din lume in 2014, informeaza Mediafax. Este.

Ce cadouri sa nu faci de Craciun. Lista celor mai neinspirate daruri

In clasamentul celor mai neinspirate cadouri de Craciun pe care le fac romanii se numara alimentele 61%), articolele de papetarie 47%) sau pestii de acvariu 43%), dar si banii, arata un studiu facut de.

Topul celor mai bogati artisti sub 30 de ani: cantaretii domina clasamentul

Starul pop canadian Justin Bieber, in varsta de 20 de ani, ocupa locul fruntas in lista celor mai bogati artisti sub 30 de ani, potrivit topului anual publicat de revista Forbes.

Topul celor mai putin influente personalitati din 2014: Bono si Barack Obama ocupa primele doua pozitii

Revista GQ a intocmit topul celor mai putin influente personalitati ale anului 2014, printre cei inscris pe lista numarandu-se Bono, presedintele american Barack Obama, actorul Shia LaBeouf sau regizorul Woody Allen.

Jony Ive. Geniul din spatele celor mai importante produse Apple

In 1997, Steve Jobs a descoperit in sediul Apple un designer britanic neingrijit, inconjurat de sute de schite si prototipuri. Colaborarea lui Jony Ive cu Jobs avea sa produca unele dintre cele mai spectaculoase produse tehnologice, inclusiv iMac-ul, iPod-ul, iPad-ul si iPhone-ul. Comandati cartea la GiftBooks. ro! Vedeti cum puteti beneficia de transport GRATUIT!!Alte carti interesante la GiftBooks. ro.

Maramuresul, intr-un top National Geographic Traveler al celor mai frumoase destinatii in 2015

Maramuresul a fost inclus intre cele mai frumoase 20 de destinatii de vizitat in 2015, recomandate de revista americana National Geographic Traveler, scrie Mediafax .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )