Libnet.ro
UNICEF

21:00

Povestea unui cuplu din Satu Mare care vrea sa ajunga cu un Duster in satul siberian unde au fost -70 de grade Celsius

Hotnews Hotnews,
 Povestea unui cuplu din Satu Mare care vrea sa ajunga cu un Duster in satul siberian unde au fost -70 de grade Celsius

Doi satmareni, sot si sotie, incep pe 12 decembrie o expeditie de-a dreptul nebuneasca, fiindca si-au propus sa ajunga la Oimiakon, satul siberian considerat ca fiind polul mondial al frigului. in total vor sa parcurga 25. 000 de km in 40-50 de zile cu un Duster diesel, iar cea mai periculoasa zona este un drum dus-intors de 2. 000 km unde nu exista semnal la telefon, sunt doar cateva asezari, iar temperaturile vor atinge si -50 de grade. intr-un interviu pentru HotNews. ro, initiatorul expeditiei a povestit despre cum se vor descurca cu frigul extrem si despre cele mai mari pericole. continuă pe Hotnews

VIDEO Explozie puternica intr-un cartier din Satu Mare. Patru victime si zeci de persoane evacuate

O explozie a avut loc miercuri, 27 noiembrie, in incinta unui apartament situat intr-un imobil de pe bulevardul Closca din Satu Mare. in urma incidentului, patru persoane au fost ranite si alte 25 evacuate.

Explozie intr-un bloc din Satu Mare. Zeci de persoane, EVACUATE. Bilantul VICTIMELOR (GALERIE FOTO SI VIDEO)

O explozie s-a produs, miercuri dupa-amiaza, intr-un bloc din municipiul Satu Mare, doua persoane fiind ranite, iar alt 25 evacuate.

Satu Mare: Soferul MORT DE BEAT este un fost POLITIST de la Rutiera (VIDEO)

Un fost politist din Satu Mare a fost filmat in timp ce circula haotic cu masina in trafic. Omul legii a fost oprit de colegii de la Rutiera, dar a refuzat sa fie testat cu aparatul etilotest, fiind dus.

VIDEO Satu Mare: Politist filmat in timp ce circula haotic cu masina in trafic, retinut pentru 24 de ore El ar fi avut o alcoolemie de 2,14 gl in sange

Un politist din cadrul IPJ Satu Mare a fost filmat in timp ce circula haotic cu masina in trafic. Oprit de politistii de la Rutiera, acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest si a fost retinut pentru 24 de ore. 44 Potrivit Agerpres,acesta avea 2,14 glitru alcool pur in sange. Instanta a decis ca el sa fie cercetat in stare de arest la domiciliu.

Un senator din partidul lui Basescu vrea sa introduca amenzi de pana la 10.000 de euro in scoli. Ce vrea sa interzica

Senatorul PMP Cristian Lungu a depus la Camera Deputatilor un proiect de lege prin care vrea sa fie amendate prozelitismul de gen si prozelitismul de sex, scrie Libertatea. in ultimii ani, a.

Meghan Markle i-a bagat o gramada de bani in conturile unui antreprenor din Africa de Sud printr-un simplu gest

De cand Meghan Markle a mers sa-si achizitioneze noua pereche de blugi de la Tshepo the Jean Maker din Victoria Yards saptamana aceasta, el a primit apeluri din intreaga lume de la colaboratori. Ducesa Meghan face o surpriza in Johannesburg pentru a sprijini artistii si designerii locali Tshepo Mohlala, 28 de ani, creeaza blugi inca .

Cine este Gabriel Oprea si de ce a plecat in 2009 din PSD. Scandalul care i-a schimbat cariera

Gabriel Oprea a revenit pentru scurt timp in PSD, ca vicepresedinte de partid, dar aventura lui in formatiunea social-democrata s-a terminat dupa ce Viorica Dancila si-a dat demisia din functia de presedinte. El a mai facut parte din PSD in trecut, dar a iesit din partid in 2009, in urma unui scandal cu privire la .

Tara care vrea sa interzica Black Friday. Ce justificare a gasit?

Black Friday e un fenomen la nivel international, imprumutat de peste ocean, dar care a suparat niste politicieni. O tara din Europa vrea sa interzica aceasta campanie de reduceri si nu.

O super-vedeta PRO TV candideaza la alegerile din Romania. Ce functie vrea sa ocupe Elena Lasconi

Elena Lasconi s-a hotarat sa candideze la urmatoarele alegeri. Locul in care doreste sa detina o functie pe viitor este inghetat din anii 1990 si pana acum. Vedeta Pro TV vrea sa readuca la viata localitatea. Elena Lasconi candideaza la urmatoarele alegeri. Ce functie vrea sa ocupe? Elena Lasconi s-a decis! Cunoscuta vedeta de la .

De ce n-ar trebui sa te sperie proiectul lui Teodorovici prin care vrea inchisoare pentru datornici

A creat panica stirea potrivit careia proiectul lui Teodorovici, care prevede inchisoare pentru datornici, a trecut tacit de Senat. Realitatea e, insa, alta si n-ar trebui sa-ti faci griji.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )