Libnet.ro
UNICEF

14:30

Povestile Cupei Mondiale. Ronaldo devine cel mai bun marcator din istoria turneelor finale

Antena3 Antena3,
Povestile Cupei Mondiale. Ronaldo devine cel mai bun marcator din istoria turneelor finale

La Cupa Mondiala din 2006, in optimile de finala, Ronaldo a deschis scorul pentru Brazilia in meciul cu Ghana. Nu a fost nici cel mai frumos, nici cel mai important gol inscris de atacantul brazilian, dar a fost, cu. continuă pe Antena3

Utile: Cum se face tratamentul tintit pentru cancer; Ce tip de exercitii mentin creierul tanar si previn Alzheimerul; Vezi care e cel mai bun tratament pentru colesterol la femei

Razele de soare din prima parte a diminetii, remediu impotriva obezitatii? Nimic mai simplu pentru cei care vor sa scape de obezitate. Acestia trebuie sa se trezeasca de dimineata pentru a se bucura de razele. Mierea, hrana longevivilor. Iata cum ne prelungeste viata! La aceasta concluzie au ajuns cercetatorii europeni urmarind durata de viata a apicultorilor.

Afla cel mai bun tratament al insomniei Studiu

Din cauza vietii agitate, tot mai multi oameni au probleme cu somnul si, prin urmare, sunt interesati de tratamentul insomniei. Cum acest subiect este atat de fierbinte in epoca moderna, oamenii de stiinta.

Secretarul general al FIFA ii critica din nou pe organizatorii Cupei Mondiale: Nu suntem pregatiti

Secretarul general la FIFA, Jerome Valcke, i-a critiat din nou pe organizatorii Cupei Mondiale din Brazilia, avertizand ca infrastructura pentru turneul final ar putea sa nu fie gata la ora debutului.

Specialistii in comertul online: 2014 va fi mai bun, ne apropiem de inceputul anilor 2009, dar exista piedici

2014 va fi un an si mai bun pentru comertul online, spun la unison specialistii din piata, in cadrul celei de-a patra editii ecomTEAM, cel mai mare eveniment de comert electronic si marketing digital din regiune.

Specialistii in comertul online: 2014 va fi mai bun, ne apropiem de inceputul anului 2009, dar exista piedici

2014 va fi un an si mai bun pentru comertul online, spun la unison specialistii din piata, in cadrul celei de-a patra editii ecomTEAM, cel mai mare eveniment de comert electronic si marketing digital din regiune.

Eduard Grosu, primul ciclist profesionist din Romania, a obtinut cel mai bun rezultat din cariera

Eduard Grosu 21 ani), primul rutier roman care evolueaza pentru o formatie profesionista, s-a clasat in weekendul trecut pe locul al saselea in etapa a 3-a a unei curse de ciclism din Italia.

FDI Carpatica Global - avans de 2,16%

Fondul Deschis de Investitii Carpatica Global a inregistrat o crestere de 2,16%, raportat la moneda europeana, fiind cel mai profitabil fond in perioada 28 februarie - 28 martie 2014.

Suprinzator, Safari este cel mai popular browser pe smartphone-uri si tablete

Desi platforma Android a depasit de mult popularitatea iOS, la nivel global, pe smartphone-uri si tablete, browserul Safari este cel mai popular browser, cel mai folosit. in teorie, atat pe Android cat si pe iOS exista mai multe optiuni cand vine vorba de browsere. Avem Safari, Chrome, Opera, Firefox si nu numai. Partea interesanta este ca Safari reuseste sa iasa pe primul loc ca popularitate, in conditiile in care dispozitivele cu iOS reprezinta mai putin de 20% dintre dispozitivele cu [].

Cum arata cel mai nou wine bar deschis in Centrul Istoric cu 30.000 de euro

Horia Cretu 34), de profesie inginer structurist, a investit 30. 000 de euro in cel mai nou bar de degustare de vinuri din Centrul Istoric si tinteste venituri de aproximativ 150. 000 de euro pana la finalul anului.

Preturile produselor alimentare, cel mai ridicat nivel din ultimul an

Datele publicate astazi de FAO arata ca indicele pre and turilor produselor alimentare la nivel mondial a atins in martie cel mai ridicat nivel din ultimul an, pe fondul condi and tiilor meteo nefavorabile and si a tensiunilor geopolitice din regiunea Marii Negre.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )