Libnet.ro
UNICEF

01:05

Specialistii in comertul online: 2014 va fi mai bun, ne apropiem de inceputul anului 2009, dar exista piedici

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Specialistii in comertul online: 2014 va fi mai bun, ne apropiem de inceputul anului 2009, dar exista piedici

2014 va fi un an si mai bun pentru comertul online, spun la unison specialistii din piata, in cadrul celei de-a patra editii ecomTEAM, cel mai mare eveniment de comert electronic si marketing digital din regiune. continuă pe Wall-Street Ro

Specialistii in comertul online: 2014 va fi mai bun, ne apropiem de inceputul anilor 2009, dar exista piedici

2014 va fi un an si mai bun pentru comertul online, spun la unison specialistii din piata, in cadrul celei de-a patra editii ecomTEAM, cel mai mare eveniment de comert electronic si marketing digital din regiune.

Fotograful inconstient: Si-a pus capul la bataie pentru cel mai bun cadru

Inconstienta sau pasiune dusa la extrem?Un fotograf amator a vrut sa prinda cea mai buna imagine cat mai aproape de rutieri, duminica, in timpul clasicei belgiene Gent-Wevelgem, insa a riscat enorm punandu-si integritatea fizica in pericol. Vedeti mai jos ce pozitie a ales acesta pentru a prinde cel mai bun cadru.

Grosu, cel mai bun din echipa sa in ultima etapa a Saptamanii Internationale Coppi si Bartali

Rutierul roman Eduard Grosu s-a clasat pe locul 14 in clasamentul tinerilor sub 23 ani la finalul cursei pe etape dedicata marilor ciclisti italieni Fausto Coppi si Gino Bartali, dupa ce a fost cel mai bun din echipa sa in ultima zi de competitie.

Victorie a opozitiei de dreapta in alegerile locale din Franta. Extrema dreapta obtine cel mai bun scor din istorie. Parisul va fi condus in premiera de o femeie primar

Dreapta franceza opozitie) este castigatoarea alegerilor locale al doilea tur) desfasurate duminica, obtinand 45,91 % din voturi, indica rezultatele oficiale partiale. Partidul Frontul National formatiune de extrema dreapta) confirma ascensiunea din primul tur al alegerilor, cu un scor de 6,84% - Frontul National va avea primari in 13 orase de peste 9. 000 de locuitori - in conditiile in care liderul partidului, Marine Le Pen, isi propusese victoria in cel putin zece orase. De altfel, scorul inregistrat de Frontul National este cel mai bun din istorie pentru extrema dreapta din Franta. Stanga franceza, aflata la putere, a obtinut un scor de 40,57%, considerat un esec, potrivit primelor rezultate oficiale partiale date publicitatii duminica seara.

Ministrul pentru Energie: Companiile de stat trebuie sa lupte sa obtina un pret mai bun ...

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, a declarat intr-un interviu pentru Agerpres ca firmele romanesti de stat trebuie sa negocieze cu Gazprom pentru a obtine termeni contractuali mai buni pentru gazele de import. InterAgro, cel mai mare consumator de gaze din tara, detinut de omul de afaceri Ioan Niculae, a obtinut discounturi foarte mari de la Gazprom, in conditiile in care reprezentantii companiei s-au dus, au negociat si s-au zbatut pentru acest lucru. In schimb, .

Afla cel mai bun tratament al insomniei Studiu

Din cauza vietii agitate, tot mai multi oameni au probleme cu somnul si, prin urmare, sunt interesati de tratamentul insomniei. Cum acest subiect este atat de fierbinte in epoca moderna, oamenii de stiinta.

Eduard Grosu, primul ciclist profesionist din Romania, a obtinut cel mai bun rezultat din cariera

Eduard Grosu 21 ani), primul rutier roman care evolueaza pentru o formatie profesionista, s-a clasat in weekendul trecut pe locul al saselea in etapa a 3-a a unei curse de ciclism din Italia.

Productii si cresteri-record la toate culturile in 2013, cel mai bun an agricol al Romaniei postdecembriste

Productia de cereale pentru boabe a crescut cu 63,9% fata de anul precedent, la porumb boabe de doua ori), orz si orzoaica +39,8%), grau +31,2%) si ovaz +16,6%),arata statisticile oficiale.

Liverpool a trecut pe primul loc in Anglia, dupa 4-0 cu echipa lui Chiriches. Suarez, cel mai bun marcator intr-un sezon din istoria cormoranilor

Liverpool a profitat de esecul neasteptat al lui Chelsea, 0-1 cu Crystal Palace si egalul lui City cu Arsenal 1-1) si a trecut pe prima pozitie in Anglia. Si cu ajutorul masinii de goluri Luis Suarez, care a doborat un record care-i apartinea de 18 ani lui Robbie Fowler.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1934 seconds )