Libnet.ro
UNICEF

10:00

POZA ANULUI! Victor Ponta a PUBLICAT o noua fotografie cu Liviu Dragnea si statul paralel: Liderul PSD langa Kovesi, Maior si Oprea (FOTO)

B1 B1,
POZA ANULUI! Victor Ponta a PUBLICAT o noua fotografie cu Liviu Dragnea si statul paralel: Liderul PSD langa Kovesi, Maior si Oprea (FOTO)

Victor Ponta continua dezvaluirile privind relatia dintre Liviu Dragnea si cea ce numeste statul paralel! Precum a promis, fostul premier a postat o noua poza in care arata ca Liviu Dragnea a fost prieten. continuă pe B1

Victor Ponta cere demisia lui Liviu Dragnea: Modul in care a cofiscat si PSD si Parlamentul si Guvernul ne duce la dezastru. Sa se ocupe de procesul lui si sa ne lase (VIDEO)

Victor Ponta a salutat miercuri aparitia scrisorii publice semnate de mai multi lideri PSD prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si a Camerei Deputilor si se aduc mai multe critici la adresa ac.

Ponta publica o noua fotografie cu Dragnea impreuna cu Kovesi, Oprea si Maior

Fostul premier Victor Ponta publica pe Facebook o noua fotografie cu Liviu Dragnea impreuna cu Codruta Kovesi, Gabriel Oprea si George Maior, spunand ca actualul lider al PSD nu a luptat niciodata cu statul paralel, ci doar si-a urmarit propriul interes. Ponta le transmite fostilor colegi de partid ca cine ramane maine cu Dragnea sa nu mai invoce scuze false.

Ponta prezinta o noua fotografie surprinzatoare cu liderul PSD si Kovesi: Dragnea si-a urmarit mereu interesul personal

Victor Ponta prezinta o noua fotografie cu Liviu Dragnea, alaturi de fostul sef SRI, de Laura Codruta Kovesi si Gabriel Oprea. Pt membrii CEX al PSD - pentru toti cei care inca il sustin pe Dragnea !.

Ce are pe mana Laura Codruta Kovesi in fotografia prezentata de Victor Ponta

Victor Ponta continua seria dezvaluirilor foto. Joi,a publicat pe contul sau de Facebook o noua fotografie in care apar Laura Codruta Kovesi, George Mairor si Liviu Dragnea. Poza pare facuta.

Victor Ponta: Liviu Dragnea e istorie! Multi il vor trada la CEX-ul de vineri

Victor Ponta anunta deznodamantul CEX-ului PSD de vineri. Fostul premier este de parere ca Liviu Dragnea va fi debarbat de la sefia partidului. Cand toti in jurul lui spun ceva, nu-ti pui problema:.

Victor Ponta: Dragnea a cerut Guvernului sa renunte la SPP pentru ca SPP a refuzat sa-i spuna unde e Grindeanu in noaptea Ordonantei 13

Fostul premier Victor Ponta sustine ca premierul si ministrii cabinetului Dancila nu beneficiaza de serviciile Serviciului de Protectie si Paza SPP) pentru ca Liviu Dragnea le-a cerut acest lucru dupa ce SPP ar fi refuzat sa-i comunice liderului PSD unde se afla premierul Sorin Grindeanu in noaptea in care a fost adoptata ordonanta 13.

Victor Ponta, despre scrisoarea liderilor PSD

Fostul premier Victor Ponta le-a urat succes liderilor PSD care au semnat o scrisoare deschisa prin care cer demisia imediata a lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor, relateaza Agerpres.

Victor Ponta, anunt de ultima ora dupa scrisoarea care zguduie PSD

Deputatul Victor Ponta a afirmat, miercuri, ca vor fi mai multi lideri ai PSD care vor semna scrisoarea prin care se cere demisia presedintelui PSD, sustinand ca se poate ajunge la o ruptura in partid daca.

Victor Ponta, acuzatii grave la adresa ministrului de Interne: Carmen Dan are lucruri de grave de ascuns

Deputatul Victor Ponta, lider al Pro Romania, sustine ca ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, are lucruri grave de ascuns despre evenimentele din 10 august, el afirmand, marti, ca la audierea in Comisia.

Victor Ponta mai da o lovitura: Un parlamentar PSD trece la Pro Romania

Partidul condus de Victor Ponta mai racoleza un parlamentar PSD. Deputatul Mihaela Hunca si-a anuntat demisia inca de saptamana trecuta, afirmand ca nu mai este de acord cu viziunea conducerii partidului.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )