Libnet.ro
UNICEF

17:15

Victor Ponta, despre scrisoarea liderilor PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Victor Ponta, despre scrisoarea liderilor PSD

Fostul premier Victor Ponta le-a urat succes liderilor PSD care au semnat o scrisoare deschisa prin care cer demisia imediata a lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor, relateaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Nicolicea, despre scrisoarea liderilor PSD: Lucrurile ar fi trebuit dezbatute in conducerea partidului

Deputatul social-democrat Eugen Nicolicea a declarat miercuri ca toate lucrurile semnalate in scrisoarea deschisa, transmisa de lideri ai PSD, ar fi trebuit discutate in cadrul conducerii partidului, subliniind ca.

Victor Ponta, despre violentele din 10 august: Domnul Dragnea si cu doamna Carmen Dan au facut o repetitie pentru ceea ce urmeaza sa fie in toamna

Deputatul Victor Ponta Pro Romania) a vorbit duminica la Targu Jiu despre violentele din data de 10 august. El a spus ca ordinul ca jandarmii sa actioneze in forta a fost dat de Liviu Dragnea, iar ca tot ce s-a intamplat reprezinta o repetitie pentru protestele care vor avea loc ca urmare a votului in Parlament cu privire la Codul Penal si Codul de Procedura Penala.

Scrisoarea liderilor PSD care cer DEMISIA lui Liviu Dragnea e semnata de un comitet de initiativa, condus de Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu: Acestia solicita ca Viorica Dancila sa asigure interimatul (TEXTUL INTEGRAL)

A aparut scrisoarea in care se solicita demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor si din fruntea PSD. Semnatarii, Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, in numele unui.

Serban Nicolae, dupa scrisoarea liderilor PSD: Experienta politica ma face sa fiu foarte atent la asemenea demersuri

Orice tema se poate discuta in cadrul Comitetului Executiv National al PSD, fara a fi din start corecta sau gresita, a declarat miercuri pentru AGERPRES liderul senatorilor social-democrati, Serban Nicolae,.

Tudose despre scrisoarea liderilor PSD care l contesta pe Dragnea: Unii sustin ca nu exista. Ati semnat declaratia de independenta a SUA? Ea exista totusi

Scrisoarea in care lideri de organizatii ai PSD ii cer lui Liviu Dragnea sa convoace un Comitet Executiv si sa faca un pas inapoi exista, sustine deputatul PSD Mihai Tudose, care spune, insa, ca el nu a semnat documentul. Declaratia fostului premier PSD apare in contextul in care mai multi social-democratii au declarat public ca nu au vazut si ca nu exista o scrisoare care sa-l conteste pe presedintele PSD.

Victor Ponta mai da o lovitura: Un parlamentar PSD trece la Pro Romania

Partidul condus de Victor Ponta mai racoleza un parlamentar PSD. Deputatul Mihaela Hunca si-a anuntat demisia inca de saptamana trecuta, afirmand ca nu mai este de acord cu viziunea conducerii partidului.

Victor Ponta, anunt de ultima ora dupa scrisoarea care zguduie PSD

Deputatul Victor Ponta a afirmat, miercuri, ca vor fi mai multi lideri ai PSD care vor semna scrisoarea prin care se cere demisia presedintelui PSD, sustinand ca se poate ajunge la o ruptura in partid daca.

Ponta, despre Dragnea: Cand toata lumea spune ca esti beat, tu chiar nu intelegi? (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, ca raspunsul lui Liviu Dragnea la scrisoarea prin care i s-a cerut demisia este de-a dreptul paranoic. Fostul premier remarca faptul ca Dragnea ii acuza ca sunt vanduti .

Victor Ponta cere demisia lui Liviu Dragnea: Modul in care a cofiscat si PSD si Parlamentul si Guvernul ne duce la dezastru. Sa se ocupe de procesul lui si sa ne lase (VIDEO)

Victor Ponta a salutat miercuri aparitia scrisorii publice semnate de mai multi lideri PSD prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si a Camerei Deputilor si se aduc mai multe critici la adresa ac.

Victor Ponta: Dragnea a cerut Guvernului sa renunte la SPP pentru ca SPP a refuzat sa-i spuna unde e Grindeanu in noaptea Ordonantei 13

Fostul premier Victor Ponta sustine ca premierul si ministrii cabinetului Dancila nu beneficiaza de serviciile Serviciului de Protectie si Paza SPP) pentru ca Liviu Dragnea le-a cerut acest lucru dupa ce SPP ar fi refuzat sa-i comunice liderului PSD unde se afla premierul Sorin Grindeanu in noaptea in care a fost adoptata ordonanta 13.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )