Libnet.ro
UNICEF

19:15

Poza care iti arata viitorul iPhone mai scump, cu ecran mai mare

Playtech Playtech,
Poza care iti arata viitorul iPhone mai scump, cu ecran mai mare

In toamna va fi prezentat cel putin un iPhone nou. Din detaliile de pana acum se vehiculeaza ca vor fi trei modele. Aceasta ar putea fi prima imagine cu cel mai scump. Cat asteptam un iPhone SE nou, cu ecran mai mare si eventual design de iPhone X, apar detalii despre modelele din toamna. Viitorul []. continuă pe Playtech

24 IT. Aplicatia care iti arata cand expira alimentele

Nu mai stiti de cand ati lasat pate/ul sau salata in frigider? Va trebuie niste etichete smart care va avertizeaza ce alimente expira si va fac retete cu produsele pe care le aveti.

Semne care iti arata ca esti intr-un restaurant prost

Ti s-a intamplat cu siguranta: sa stai in fata usii unui restaurant necunoscut, studiind cu mare atentie meniul si intrebandu-te oare daca merita sa-l incerci. Cum faci sa-ti dai seama ca ai nimerit intr-un.

ASUS anunta cel mai scump monitor al companiei si e impresionant

Daca ai visat vreodata la un monitor de gaming cu abilitati de top si suport pentru cele mai noi tehnologii, putine se compara cu noul ASUS ROG Swift PG27UQ. Majoritatea televizoarelor din magazine cu suport pentru continut 4K Ultra HD sunt compatibile si cu HDR sau High Dynamic Range. Cu toate acestea, numeri pe degete [].

Test: Alege ochiul care iti place mai mult si afla un secret al personalitatii tale

Conform acetui test, alegerea unuia dintre ochii din imagine poate determina ce fel de personalitate ai. Te invitam sa faci si tu testul si sa descoperi ce spune despre tine. Ochiul 1: Esti o extrovertita care.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2873 seconds )