Libnet.ro
UNICEF

01:05

Test: Alege ochiul care iti place mai mult si afla un secret al personalitatii tale

Antena3 Antena3,
Test: Alege ochiul care iti place mai mult si afla un secret al personalitatii tale

Conform acetui test, alegerea unuia dintre ochii din imagine poate determina ce fel de personalitate ai. Te invitam sa faci si tu testul si sa descoperi ce spune despre tine. Ochiul 1: Esti o extrovertita care. continuă pe Antena3

ANALIZA Calatoria cu trenul ntre Bucuresti si Budapesta dureaza mai mult ca acum 80 de ani - Despre izolarea feroviara si de ce este un calvar sa mergi cu trenul catre strainatate

Timp de peste un secol trenul a fost cel mai la indemana mijloc de calatorie pe distante lungi, fiindca existau putine alternative. Acum 80 de ani trenul facea 15 ore intre Bucuresti si Budapesta, in prezent se face cu o ora in plus. Mai mult, catre Chisinau drumul este extrem de lung, catre Bulgaria sunt optiuni limitate, iar spre Serbia si Ucraina nu sunt trenuri directe. Doar cu Ungaria exista multe legaturi. in conditiile in care tot mai multa lume merge cu masina in afara tarii, iar biletele de avion devin tot mai accesibile, drumul cu trenul in strainatate este doar pentru cei foarte rabdatori. De ce s-a ajuns aici, cat costa calatoriile cu trenul si cat dureaza puteti citi pe larg in articol.

Rafael Nadal: imi place foarte mult Ilie Nastase. Era mai multa magie

Tenismenul Rafael Nadal a acordat un interviu in care a vorbit despre Ilie Nastase, adresandu-i acestuia numeroase laude. Ilie Nastase are o perioada destul de dificila fiindca, in urma cu cateva.

Cate linguri de cafea se pun la o ceasca? Daca ai pus mai mult de atat ai facut o mare greseala!

Cui nu-i place cafeaua la ibric? O cafea excelenta nu poate fi facuta de toata lumea. Cum iese cea mai buna cafeaua la ibric? Se pune apa in ibric cate cesti de cafea se beau) si se adauga cafeaua, cate.

24 IT. Aplicatia care iti arata cand expira alimentele

Nu mai stiti de cand ati lasat pate/ul sau salata in frigider? Va trebuie niste etichete smart care va avertizeaza ce alimente expira si va fac retete cu produsele pe care le aveti.

Calatoria cu TRENUL a ajuns un INFERN. Distanta intre Bucuresti si Budapesta se face in 16 ore si dureaza mai mult ca in perioada interbelica!

Infrastructura ferata din Romania e la pamant. Sa calatoresti acum cu trenul in strainatate pare sa fi devenit un infern, in contextul in care in urma cu 80 de ani trenul facea 15 ore intre Bucuresti.

Romnii si doresc din ce n ce mai mult sa intre n zona euro, dar se asteapta sa creasca preturile

Numarul romanilor care sunt in favoarea adoptarii monedei unice europene a crescut de la 64%, la 69%, in ultimul an, reiese dintr-un eurobarometru publicat de Comisia Europeana.

Un reputat neurochirurg dezvaluie la ce ora trebuie sa mergem la culcare ca sa traim mai mult

Pe langa alimentatie sanatoasa si miscare, mai este nevoie si de alte ingrediente pentru a putea trai fericiti si sanatosi pana la adanci batraneti. Odihna si zambetul sunt doar doua.

Caz revoltator in Buzau: Copil, pus sa care o cruce mai grea decat el in cadrul unui ritual de invocare a ploii(VIDEO)

Caz revoltator in Buzau. Un copil a fost pus de parinti sa care o cruce mai grea decat el pe o distanta de cativa kilometri. Oamenii spun ca seceta le-a distrus culturile si ca apeleaza la tot felul de.

Care sunt cele mai valoroase brand-uri n 2018, anul n care doua marci chineze se gasesc n top 10

Google si Apple sunt cele mai valoroase brand-uri in 2018, cu peste 300 miliarde dolari, in timp ce Amazon, Microsoft si Tencent completeaza top 5, arata cea mai noua editie a clasamentului realizat de BrandZ. Facebook este pe locul sase, Alibaba este pe noua, Coca Cola este pe 14, Nike este pe 29, iar Toyota este cel mai valoros brand auto, fiind plasata pe locul 36.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )