Libnet.ro
UNICEF

23:15

POZA ZILEI. Credinciosi romano-catolici participa la Viglia Pascala, la Catedrala Sfantul Iosif din Bucuresti

România Liberă România Liberă,
POZA ZILEI. Credinciosi romano-catolici participa la Viglia Pascala, la Catedrala Sfantul Iosif din Bucuresti

Credinciosi romano-catolici participa la Viglia Pascala, la Catedrala Sfantul Iosif din Bucuresti, sambata, 26 martie 2016. Credinciosii catolici, reformati si evanghelici au sarbatorit ieri Pastele, cu cinci saptamani inaintea ortodocsilor. continuă pe România Liberă

Crestinii romano-catolici si protestanti serbeaza duminica Pastele

Crestinii romano-catolici si protestanti serbeaza duminica Pastele, cu 5 saptamani inainte fata de ortodocsi si greco catolici. La miezul noptii, romano-catolicii vor participa la Vigilia Pascala, slujba speciala care celebreaza invierea lui Iisus Hristos, dupa 3 zile de la Rastignirea pe cruce.

FOTO Sute de credinciosii romano-catolici si protestanti au luat sambata seara Lumina Sfanta a invierii: Aceasta este noaptea despre care s-a scris!

Anul acesta, catolicii si reformatii sarbatoresc Pastele mult mai repede decat ortodocsii. Sambata seara, crestinii de rit latin au venit alaturi de membrii familiilor lor la Biserica Calvaria din Satu Mare pentru a sarbatorii invierea lui Cristos. Asa cum este obiceiul,credinciosii romano-catolici si-au adus la sfintit si bucatele pregatite dupa retetele traditionale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )