Libnet.ro
UNICEF

08:30

Dacian Ciolos, despre decizia Palamentului de a elimina taxa radio-tv: in momentul de fata, suntem in afara legii

România Liberă România Liberă,
Dacian Ciolos, despre decizia Palamentului de a elimina taxa radio-tv: in momentul de fata, suntem in afara legii

Premierul Dacian Ciolos sustine ca independenta televiziunii si a radioului public tin si de sursa de finantare, astfel ca decizia Parlamentului de a elimina taxa radio-tv plaseaza situatia financiara a celor doua societati in afara legii. continuă pe România Liberă

Cred ca astfel de discutii trebuie sa aiba loc cu liderii de partide politice. Dacian Ciolos, despre unionistii care au vrut sa poarte un dialog cu el

In urma manifestatiei din weekend a unionistilor, premierul Dacian Ciolos a precizat ca nu a purtat niciun dialog cu acestia, nevrand sa intre in dezbateri electorale. in plus, Guvernul.

Ciolos, despre eliminarea taxei radio-tv: in momentul de fata suntem in afara legii

Premierul Dacian Ciolos a comentat, marti, decizia Parlamentului de a elimina taxa radio-tv, afirmand ca independenta televiziunii si a radioului public tin si de sursa de finantare si, ca urmare, aceasta hotarare plaseaza situatia financiara a celor doua societati in afara legii.

Dacian Ciolos: E usor sa tai taxe si poate sa fie chiar impresionant, din punct de vedere electoral, dar trebuie sa te gandesti si ce pui in loc

Premierul Dacian Ciolos a declarat, marti, ca va decide, in functie de analiza ministerelor responsabile, daca va ataca la Curtea Constitutionala anumite elemente din legea initiata de Liviu Dragnea de eliminare a unor taxe nefiscale, sustinand ca eliminarea taxei radio-tv este in afara legii, informeaza Mediafax. Premierul a aratat ca fondurile adunate prin unele taxe sunt folosite pentru a finanta programe precum RABLA sau Casa Verde, astfel incat, in lipsa acestor taxe, trebuie gasita o modalitate de finantare pentru ca ele sa continue.

Klaus Iohannis sustine ca decizia PNL de a-l propune pe Dacian Ciolos ca premier, dupa alegerile parlamentare, este foarte buna

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca decizia Partidului National Liberal de a-l propune pe premierul Dacian Ciolos sa ramana la conducerea Executivului, dupa alegerile parlamentare din 11 decembrie, este o idee foarte buna.

Reactia lui Victor Ponta, dupa ce PNL a anuntat ca il va sustine pe Dacian Ciolos sa ramana in functie, dupa alegerile parlamentare: Decizia tehnocratilor seamana cu cea luata de FSN, in anii 90

Fostul premier Victor Ponta a calificat, luni, decizia liberalilor de a-l desemna pe premierul Dacian Ciolos drept candidat la sefia Executivului, dupa alegerile parlamentare din 11 decembrie, drept o minciuna, precizand ca hotararea este similara cu una care a avut loc in urma cu 25 de ani, cand Frontul Salvarii Nationale FSN) a anuntat ca nu candideaza, dar pana la urma a facut contrariul.

Taxa radio - tv nu va fi eliminata. Liviu Dragnea a sustinut proiectul de lege de la tribuna Senatului

Taxa radio - tv nu va fi eliminata. Propunerea legislativa a apartinut social-democratilor, iar Liviu Dragnea a sustinut proiectul de la tribuna Senatului. Decizia a fost luata in unanimitate.

Premierul Dacian Ciolos l-a numit pe Mihai Tamaian secretar de stat in Ministerul Transporturilor

Premierul Dacian Ciolos a semnat decizia prin care l-a numit secretar de stat in Ministerul Transporturilor pe Mihai Tamaian, director de cabinet in cadrul aceluiasi minister si membru neexecutiv in Consiliul de Administratie al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti. Decizia a fost publicata in Monitorul Oficial.

EXCLUSIV Prima reactie a lui Dacian Ciolos, dupa ce PNL a anuntat ca il propune premier. Merge in campanie alaturi de liberali?

Dacian Ciolos a comentat, pentru Adevarul, decizia votata in unanimitate de PNL de a-l desemna premier dupa alegerile parlamentare din decembrie. Desi a acceptat sa fie candidatul PNL pentru un nou mandat in fruntea Executivului, Ciolos spune ca nu se va amesteca in campania electorala a liberalilor. Atat timp cat nu sunt candidat la alegeri, nu cred ca o implicare in campanie ar fi un lucru bun, spune Ciolos.

Liderii PNL si Dacian Ciolos, discutii la Palatul Victoria despre programul de guvernare

Liderii PNL si premierul Dacian Ciolos vor discuta, luni, la Palatul Victoria, despre programul de guvernare pe care liberalii intentioneaza sa si-l asume, informeaza B1 TV. La discutii vor participa din.

VIDEO. Taxa radio - TV a fost eliminata. Proiectul lui Liviu Dragnea a fost votat in unanimitate de Camera Deputatilor: Nu vom introduce o lege noua. PSD nu a facut niciodata acest lucru

Marti, in cadrul dezbaterilor din plenul Camerei Deputatilor, taxa radio - tv a fost eliminata, alaturi de celelalte 100 taxe nefiscale. Proiectul legislativ a fost initiat de grupul social-democratilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )