Libnet.ro
UNICEF

07:45

Praf de stele mai vechi decat Pamantul, descoperit intr-un meteorit din Australia

Adevărul Adevărul,
Praf de stele mai vechi decat Pamantul, descoperit intr-un meteorit din Australia

Granulele de praf de stele care s-au format cu mai mult de 5 miliarde de ani in urma sunt acum cel mai vechi material solid de pe planeta. continuă pe Adevărul

Cel mai vechi material de pe Pamant este mai batran decat Sistemul Solar

Cercetatorii au descoperit cat de vechi este, de fapt, cel mai vechi material observat vreodata pe suprafata planetei Pamant. in 1969, un meteorit a ajuns pe planeta noastra si a aterizt in.

Bogdan Chirieac: Klaus Iohannis isi doreste anticipate mai mult decat Ludovic Orban

Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat ca Klaus Iohannis isi doreste alegeri anticipate mai mult decat insusi premierul Ludovic Orban. Reactia acestuia vine dupa ce presedintele a promulgat legea privind dublarea alocatiilor pentru copii.

VIDEO Primele interviuri pentru conducerea Parchetului General, DNA si DIICOT Predoiu: Este o procedura transparenta, facem mai mult decat ne cere legea Declaratiile candidatilor

Primii candidati pentru sefia marilor parchete - Parchetul General, DNA si DIICOT, care functioneaza cu interimari - au sustin marti interviurile, intr-o cursa in care ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, ar urma sa anunte propunerile sale in 21 ianuarie. Catalin Predoiu a sustinut, marti dimineata, ca procedura de selectie este una transparenta si ca ministerul face mai mult decat cere legea.

Meteorologii anunta, in weekend, temperaturi mai ridicate decat cele specifice lunii ianuarie

Meteorologii anunta, pentru acest weekend, temperaturi mult mai ridicate decat cele specifice lunii ianuarie, cu valori ce ajung la 12 grade, iar minimele vor fi cuprinse intre -6 si 4 grade. Si in Capitala, termometrele vor arata valori mai mari decat normalul perioadei, transmite Mediafax.

Eugen Teodorovici: Ce poate sa fie mai rau decat un premier figurant sau un ministru de finante incompetent? Un intreg guvern

Eugen Teodorovici a afirmat ca cele trei luni de cand PNL este la putere au fost o aiureala politica a unor oameni care pretind ca ii respecta pe cetatenii romani. Fostul ministru de Finante a mai spus ca argumentul liberalilor pentru alegeri anticipate este faptul ca in Parlament inca exista o majoritate PSD, care nu le permite sa demareze urgent reformele propuse.

Galaxy S20 Ultra, mai rapid decat laptopul tau: cata memorie RAM va ascunde la interior

Amatorii de smartphone-uri de top asteapta cu interes lansarea iminentului Galaxy S20 intr-o varietate de iteratii. Cea mai interesanta versiune se pare insa ca va fi S20 Ultra. Cu doar.

Merkel la Moscova: A vorbi unul cu celalalt este mai bine decat a vorbi unul despre celalalt

Au trecut aproape 5 ani de cand cancelarul german Angela Merkel si presedintele rus Vladimir Putin s-au intalnit in capitala Rusiei. in mai 2015, ei au depus flori la mormantul soldatului necunoscut de la zidul Kremlinului, in amintirea sfarsitului celui de-al Doilea Razboi Mondial. Azi, intalnirea lor nu are loc pe fondul unui eveniment festiv, deoarece problemele de discutat sunt actuale si grave. Sambata, 11 ianuarie, cancelarul a ajuns la Kremlin pentru un pranz comun de lucru, insotita de ministrul german de externe, Heiko Maas.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,267 seconds )