Libnet.ro
UNICEF

18:15

in pragul Sarbatorilor de iarna, cel mai important angajator din Zimnicea face disponibilizari. Suntem muritori de foame aici in oras

Adevărul Adevărul,
in pragul Sarbatorilor de iarna, cel mai important angajator din Zimnicea face disponibilizari. Suntem muritori de foame aici in oras

Cel mai important angajator din Zimnicea, Teleorman, a anuntat ca va disponibiliza 250 de oameni pana in ianuarie 2019. O fabrica de confectii functioneaza in cel mai sudic oras al Romaniei de 15 ani, potrivit digi24. ro. continuă pe Adevărul

Digi 24: Orasul din Romnia care moare ncet. Cel mai important angajator si nchide afacerea

Un oras care in vremea comunismului se lauda cu fabricile si serele sale a ajuns acum aproape de colaps.

Max, cel mai iubit urs din Romania, si-a imbogatit stapanul cu 40.000 de euro. Cum a fost posibil...

Max, cel mai iubit urs din Romania, care a fost chinuit groaznic de fostul sau proprietar, care l-a orbit intentionat si i-a pilit coltii pentru a-l face sa stea la poze, s-a stins din viata marti. Fostul.

De ce a scazut cotatia bitcoin la cel mai mic nivel din ultimul an

Cotatia bitcoin a scazut cu mai mult de 12%, atingand cel mai slab nivel din mai mult de un an. Pretul celei mai populare criptomonede a coborat sub 5500 de dolari 5495 de dolari la momentul redactarii acestui articol), departe de nivelul pe care l-a atins in timpul ascensiunii de la sfarsitul anului 2017.

Bitcoin se prabuseste. A scazut la cel mai redus nivel din ultimul an

Bitcoin a scazut miercuri la cel mai redus nivel din ultimul an, sub un prag de sprijin de 6. 000 de dolari pe unitate, provocand un val de vanzari pe piata monedelor digitale, transmite Reuters. Astfel, bitcoin a.

Cel mai mare hub din lume WeWork primeste o finantare de 3 miliarde de dolari

Lantul de spatii de colaborative hub-uri) primeste o finantare de 3 miliarde de dolari de la fondul de investitii japonez Softban si devine cel mai mare startup din Statele Unite, la o evaluare de 42 de miliarde de dolari, depasind Airbnb sau SpaceX.

Meciul dintre Simona Halep si Sloane Stephens, din finala de la Montreal, desemnat cel mai frumos al anului 2018

Finala turneului de la Montreal dintre Simona Halep si Sloane Stephens a fost desemnata de catre WTA drept cel mai frumos meci al anului 2018. Meciul a avut loc pe 12 august si s-a incheiat cu victoria.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 7 - 14 NOIEMBRIE Avans de 5,28% pentru Nuclearelectrica

Marcand un avans de 5,28%, in raport cu moneda euro, in intervalul 7 - 14 noiembrie, actiunile Nuclearelectrica SNN) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET, al celor mai lichide cinsprezece actiuni ale pietei noastre, cu exceptia celor cinci SIF-uri, pentru perioada avuta in vedere.

Mai avea doar o saptamana pana la nunta, cand viitoarea mireasa a aflat cel mai urat secret al partenerului sau. Nu-mi vine sa cred!

Mai avea doar o saptamana pana la nunta visurilor sale, cand a descoperit cel mai urat secret al partenerului sau. Cei oi au participat la un reality show, unde Izzy avea sa afle ce ii ascunsese in tot.

INFOGRAFIC Romnia este a doua cea mai ieftina tara din UE. Care este cea mai scumpa / Topul european al preturilor la bunuri si servicii

Romania este a doua cea mai ieftina tara din UE in privinta preturilor la produse si servicii, in raport cu media europeana. Astfel, potrivit ultimului raport al Consiliului Concurentei, publicat joi, in 2017, nivelul general al preturilor din Romania se afla la 48,4% din media europeana, cel mai redus nivel, dupa cel inregistrat in Bulgaria 44%).

Bilantul celui mai distructiv incendiu din California a ajuns la 56 de victime

Ramasitele a mai mult de opt victime au fost gasite miercuri in orasul Paradise din nordul Californiei si imprejurimi, mistuit de flacari saptamana trecuta, ridicand numarul de morti la 56 in urma incendiului de vegetatie considerat cel mai letal si distructiv in istoria statului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )