Libnet.ro
UNICEF

18:45

Bilantul celui mai distructiv incendiu din California a ajuns la 56 de victime

Hotnews Hotnews,
 Bilantul celui mai distructiv incendiu din California a ajuns la 56 de victime

Ramasitele a mai mult de opt victime au fost gasite miercuri in orasul Paradise din nordul Californiei si imprejurimi, mistuit de flacari saptamana trecuta, ridicand numarul de morti la 56 in urma incendiului de vegetatie considerat cel mai letal si distructiv in istoria statului. continuă pe Hotnews

VIDEO Bilantul celui mai grav incendiu din istoria Californiei a ajuns la 31 de morti. Alti 228 de oameni sunt cautati de autoritati

Biantul mortilor in incendiul ce face ravagii in California a ajuns la 31 dupa ce inca sase oameni au fost gasiti decedati din cauza celui mai grav incendiu din istoria statului american, transmite Reuters.

VIDEO California: 42 de oameni, ucisi de cel mai grav incendiu din istoria statului american. Peste 200 de persoane sunt date disparute

Echipele de cautare au descoperit ramasitele a cel putin 42 de oameni ucisi de devastatorul foc ce practic a incinerat orasul Paradise din nordul Californiei, acesta fiind cel mai ucigas incendiu din istoria statului american, au spus autoritatile, citate de Reuters.

VIDEO California: 42 de oameni au murit in cel mai grav incendiu din istoria statului american. Peste 200 de persoane sunt date disparute

Echipele de cautare au descoperit ramasitele a cel putin 42 de oameni ucisi de devastatorul foc ce practic a incinerat orasul Paradise din nordul Californiei, acesta fiind cel mai ucigas incendiu din istoria statului american, au spus autoritatile, citate de Reuters. 09 Autoritatile au dezvaluit ca se asteapta ca numarul mortilor sa creasca. Pe langa cele 13 echipe de cautare conduse de legisti din zona incendiului, alti 150 de specialisti sunt asteptati marti. Seriful a spus ca a cerut si 3 morgi mobile de la armata, o echipa pentru gestionarea mortilor din dezastre, unitati cu caini care cauta ramasite umane si trei grupuri de antropologi criminalisti.

California: Cel mai grav incendiu din istoria statului a facut PRAPAD. Zeci de oameni au murit si sute de persoane sunt date disparute (VIDEO)

Statul american California este scena unui adevarat dezastru. Echipele de cautare au descoperit ramasitele a cel putin 42 de oameni ucisi de incedniul devastator care a incinerat, practic, orasul.

Bilantul incendiilor de vegetatie din California a ajuns la 48 de morti

Autoritatile au identificat marti alte sase persoane decedate in orasul Paradise din nordul statului american California, bilantul total al victimelor incendiilor de vegetatie ajungand la 48 de morti, relateaza BBC si Reuters, potrivit Mediafax.

Conferinta de la Palermo privind viitorul Libiei, fragilizata inca de la deschiderea sa de comportamentul celui mai puternic om din estul acestei tari

Conferinta internationala pe tema viitorului Libiei, deschisa dupa indelungate eforturi luni seara la Palermo, in Sicilia, este deja amenintata prin refuzul celui mai puternic om din estul acestei tari din nordul Africii, maresalul Haftar, de a participa la reuniunea de lucru de astazi, relateaza AFP.

Imagini apocaliptice cu incendiile devastatoare din California - VIDEO

Cele mai devastatoare incendii din istoria Californiei continua sa mistuie nordul statului. 31 de oameni si-au pierdut viata, iar alti 300 sunt dati disparuti. Sute de mii de oameni au primit ordin de evacuare.

Zece citate celebre din opera lui Marin Preda. Viziunea celui mai iubit dintre pamanteni despre viata si iubire

Unul din cele mai cunoscute citate din opera scriitorului este Daca dragoste nu e, nimic nu e, insa Marin Preda ne-a lasat, prin opera sa, adevarate invataturi de viata.

Max, cel mai iubit urs din Romania, si-a imbogatit stapanul cu 40.000 de euro. Cum a fost posibil...

Max, cel mai iubit urs din Romania, care a fost chinuit groaznic de fostul sau proprietar, care l-a orbit intentionat si i-a pilit coltii pentru a-l face sa stea la poze, s-a stins din viata marti. Fostul.

De ce a scazut cotatia bitcoin la cel mai mic nivel din ultimul an

Cotatia bitcoin a scazut cu mai mult de 12%, atingand cel mai slab nivel din mai mult de un an. Pretul celei mai populare criptomonede a coborat sub 5500 de dolari 5495 de dolari la momentul redactarii acestui articol), departe de nivelul pe care l-a atins in timpul ascensiunii de la sfarsitul anului 2017.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )