Libnet.ro
UNICEF

10:00

Pragul de validare a alegerilor prezidentiale din R. Moldova a fost atins

Adevărul Adevărul,
Pragul de validare a alegerilor prezidentiale din R. Moldova a fost atins

Pragul de validare a alegerilor prezidentiale in Republica Moldova a fost atins. Pana aproape de ora 16. 00, au votat 942 de mii de alegatori sau 33,3% din numarul celor inscrisi in listele electorale, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Patru ani cu Donald Trump la Casa Alba: Cum arata bilantul presedintelui american, cu cateva zile inaintea alegerilor prezidentiale din SUA

Donald Trump afirma ca nicio administratie americana nu a reusit sa faca atat de multe lucruri ca cea condusa de el intr-un prim mandat, scrie AFP.

Precizari privind votul peste hotare la alegerile prezidentiale din R. Moldova

Duminica, urmeaza sa fie deschise toate cele 139 de sectii de votare organizate peste hotare pentru alegerile prezidentiale. in legatura cu situatia pandemica, unele sectii si-au schimbat adresele, iar alegatorii sunt indemnati sa consulte paginile web si de Facebook ale misiunilor diplomatice, dar si ale MAEIE si CEC, pentru a se informa in acest sens, transmite IPN.

Analiza candidatilor la alegerile prezidentiale din Republica Moldova

Alegerile prezidentiale din Republica Moldova vor avea loc duminica aceasta, 1 noiembrie. Iar pentru a intelege mai bine esenta acestor alegeri prezidentiale, trebuie sa trecem in revista profilul celor opt candidati la functia de sef al statului. in cursa prezidentiala avem 5 candidati de dreapta si 3 candidati de stanga.

Cati americani au votat deja la alegerile prezidentiale din SUA

Un record a fost deja inregistratalegerileprezidentiale din SUA, programate pentru data de 3 noiembrie. Deja peste 80 de milioane de americani au votat anticipat la alegerile prezidentiale din SUA, co.

Peste 80 de milioane de americani au votat anticipat inainte de alegerile prezidentiale din 3 noiembrie

Peste 80 de milioane de americani au votat anticipat inainte de alegerile prezidentiale din 3 noiembrie, potrivit datelor publicate joi de U. Elections Project, de la Universitatea din Florida, prefigurandu-se cea mai mare prezenta la vot din ultimii peste 100 de ani, transmite Reuterts si News. ro.

AMERICA ALEGE: TRUMP VS BIDEN - B1 TV difuzeaza o ancheta spectaculoasa despre alegerile prezidentiale din SUA, din 2020, vineri, de la ora 22.00 (VIDEO)

PostulB1 TV difuzeaza inexclusivitate in Romania documentarulAMERICA ALEGE: TRUMP VS BIDEN, o ancheta spectaculoasa si ampla despre alegerile prezidentiale din Statele Unite, din.

Cetatenii moldoveni au format cozi la unele sectii din afara tarii

La mai multe sectii din tari europene, zeci de oameni inca stau la coada duminica seara pentru a-si putea exercita dreptul de vot in cadrul alegerilor prezidentiale din Republica Moldova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )