Libnet.ro
UNICEF

17:31

Prahova: Un barbat care a distrus doua masini, mpuscat de politisti dupa ce a ncercat sa i loveasca cu un topor

Hotnews Hotnews,
 Prahova: Un barbat care a distrus doua masini, mpuscat de politisti dupa ce a ncercat sa i loveasca cu un topor

Un barbat care a distrus doua masini a fost impuscat miercuri de politistii prahoveni dupa ce acesta nu a raspuns somatiilor legale si a incercat sa ii loveasca folosind un topor pe care il avea asupra sa, persoana in cauza fiind cunoscuta cu probleme psihice, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Prahova: Un barbat a fost impuscat de politisti

Un barbat din Prahova care a distrus doua masini cu un topor i-a atacat si pe politistii chemati la fata locului. Agentii l-au somat si au tras focuri de arma in aer. Pentru ca nu s-a calmat, acestia.

Constanta: GRAV accident rutier. Doua masini au intrat intr-un stalp, iar o mama si fiul ei au fost grav raniti

Doua autoturisme s-au izbit violent de un stalp in localitatea Siminoc, judetul Constanta, iar unul dintre soferi a ramas incarcerat. Cele doua masini, un Audi si o autoutilitara marca Volkswagen, s-au.

Incident socant. Un barbat care s-a internat in urma unei rani la cap a fost operat la picior. Cum a fost posibil

Caz socant in India. Un barbat care s-a internat in spital in urma unei rani la cap a fost operat la picior, dupa ce chirurgul a confundat pacientii. Greseala a fost descoperita chiar de fiul.

Mobilizare impresionanta! 13 soferi si-au aliniat TIR-urile, pentru a-l salva pe un barbat care voia sa se arunce de pe un pasaj (FOTO)

Mobilizare impresionanta in Michigan, Statele Unite, pentru salvarea unui barbat care voia sa se sinucida. 13 soferi au colaborat cu politia locala pentru a-l impiedica pe om sa se arunce de pe un.

SUA: Atac armat in Nashville. Un barbat care purta doar o jacheta a deschis focul intr-un magazin (VIDEO)

Un atac armat a fost comis duminica dimineata in orasul Nashville din statul american Tennessee. Cel putin trei oameni au fost ucisi si alti patru, raniti, de un barbat care a deschis focul la un magazin.

intrecere intre doua masini, pe strazile din Bucuresti.Viteza cu care s-au deplasat soferii

Doi tineri din Bucuresti sunt cercetati de politistii Brigazii Rutiere, fiind acuzati ca au participat la curse neautorizate de masini. Cei doi au fost surprinsi in timp ce circulau cu 150 de kilometri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )