Libnet.ro
UNICEF

14:30

intrecere intre doua masini, pe strazile din Bucuresti.Viteza cu care s-au deplasat soferii

Antena3 Antena3,
intrecere intre doua masini, pe strazile din Bucuresti.Viteza cu care s-au deplasat soferii

Doi tineri din Bucuresti sunt cercetati de politistii Brigazii Rutiere, fiind acuzati ca au participat la curse neautorizate de masini. Cei doi au fost surprinsi in timp ce circulau cu 150 de kilometri. continuă pe Antena3

Prahova: Un barbat care a distrus doua masini, mpuscat de politisti dupa ce a ncercat sa i loveasca cu un topor

Un barbat care a distrus doua masini a fost impuscat miercuri de politistii prahoveni dupa ce acesta nu a raspuns somatiilor legale si a incercat sa ii loveasca folosind un topor pe care il avea asupra sa, persoana in cauza fiind cunoscuta cu probleme psihice, transmite Agerpres.

Constanta: GRAV accident rutier. Doua masini au intrat intr-un stalp, iar o mama si fiul ei au fost grav raniti

Doua autoturisme s-au izbit violent de un stalp in localitatea Siminoc, judetul Constanta, iar unul dintre soferi a ramas incarcerat. Cele doua masini, un Audi si o autoutilitara marca Volkswagen, s-au.

HAOS pe strazile din CAPITALA! Soferii au rupt asfaltulcu viteze de 150 km/h (VIDEO)

Imaginsi halucinante au fost filmate pe strazile din Bucuresti! Doi soferi au fost surpinsi in timp ce se intreceau cu peste 150 km/h. Sambata noapte, in jurul orei 01. 00, politistii Brigazii Rutiere au.

Top 30 de autoturisme de pe piata din Romania. Care sunt cele mai inmatriculate masini dupa disparitia taxei auto

Primul trimestru din acest an a adus schimbari importante in piata auto din Romania, cu cresteri, in primul rand, dar si evolutii diferite pentru actorii din piata, topul celor mai vandute autoturisme din.

Croitoru, BNR: Romania isi suprasolicita motorul. Nu vom reduce din decalajul care ne desparte de tarile dezvoltate cu o crestere economica bazata pe consum

Romania nu va reusi sa se apropie de tarile dezvoltate din Uniunea Europeana daca isi alimenteaza in continuare cresterea economica doar prin intermediul consumului pe care il stimuleaza cu cresteri salariale, este de parere Lucian Croitoru, consilier.

Detaliul din imagine care a starnit revolta. Cum s-a pozat un tata alaturi de fiica lui

Un tata din Arizona si fost star de fotbal american, Jay Feely, s-a pozat alaturi de fiica sa si iubitul acesteia, iar un detaliu din imagine i-a atras critici. Jay Feely s-a fotografiat alaturi de fiica lui si.

Povestea barbatului din Prahova care si-a sapat, cu tarnacopul, o locuinta cu sapte camere intr-o stanca

Un barbat din comuna Tataru, judetul Prahova, si-a sapat o locuinta intr-o stanca, folosind tarnacoape facute de el. Initial, Vasile Serban a vrut sa aiba doar un adapost pentru zilele calduroase,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )