Libnet.ro
UNICEF

07:00

Prahova, cel mai mare numar de noi cazuri de COVID-19 in ultimele 24 de ore. Unul din trei teste are rezultat pozitiv

Adevărul Adevărul,
Prahova, cel mai mare numar de noi cazuri de COVID-19 in ultimele 24 de ore. Unul din trei teste are rezultat pozitiv

Prahova este judetul care a raportat cele mai multe cazuri noi de COVID-19 in ultimele 24 de ore, conform raportului Institutului de Sanatate Publica. continuă pe Adevărul

Coronavirus: Peste 1.000 de infectii in Germania, cel mai mare numar din ultimele trei luni Testarea obligatorie a celor care sosesc din zonele de risc incepe sambata

Germania a inregistrat joi cel mai mare numar de cazuri noi de infectii zilnice cu coronavirus in ultimele trei luni, potrivit Institutului Robert Koch, ministrul sanatatii german anuntand ca testarea obligatorie a calatorilor sositi din zone de risc va incepe de sambata, relateaza dpa si Agerpres.

Bulgaria a intors complet spatele legislatiei europene. Tara vecina a inregistrat cel mai mare numar de proceduri penale noi in 2019, impreuna cu Grecia si Cipru

Bulgaria si-a neglijat serios eforturile de a pune in aplicare in mod corespunzator si in timp util legislatia europeana, potrivit ultimului raport al Comisiei Europene CE) privind respectarea legislatiei Uniunii din 2019, scrie cotidianul bulgar Sega, preluat de Rador. Bulgaria este cu 39 proceduri penale noi, la sfarsitul anului, pentru punerea in aplicare intarziata sau inexacta a directivelor, iar la acest indicator este intre ultimii, impreuna cu Grecia 39 de cazuri noi) si Cipru 43 de cazuri noi). Cu procedurile nefinalizate din anii precedenti, incalcarile legislatiei europene in Bulgaria se ridica la 74. Aceasta statistica se deterioreaza vizibil - in 2018 au existat 60 de proceduri penale impotriva Bulgariei, in 2017 53.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Am oprit cresterea. Riscul cel mai mare era ca, la un moment dat, cresterea sa nu mai fie liniara, ci sa aiba o tendinta de progresie geometrica (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca datele privind evolutia epidemiei de coronavirus arata ca Romania a reusit sa opresca cresterea numarului de infectari cu SARS-CoV-2. Grupul de Comunicare.

Cel mai mare spital din Salaj nu mai face teste COVID-19 la cerere. Motivul din spatele acestei decizii

In laboratorul Spitalul Judetean din Zalau au fost realizate pana acum 750 de teste la cerere pentru diagnosticarea COVID-19, pretul unuia fiind de 250 de lei.

Buzau: 9 focare active, cel mai mare fiind la sectia ATI

Virusul SARS-CoV-2 continua sa faca victime la Buzau, iar aglomeratiile de oameni sunt in continuare punctele sensibile atunci cand vine vorba despre transmiterea bolii.

Coronavirus Franta: 1.695 de cazuri in 24 de ore Cel mai mare bilant zilnic de la sfarsitul luni mai

Franta a raportat miercuri 1. 695 de noi cazuri de Covid-19 in 24 de ore, cel mai mare bilant zilnic raportat in peste doua luni, relateaza Reuters.

Numar record de inscrieri la sesiunea de admitere din iulie, la Universitatea Valahia din Targoviste

Peste 1. 560 de absolventi de liceu s-au inscris in sesiunea de admitere din aceasta vara, la Universitatea Valahia. Este cel mai mare numar de candidati din ultimii 7 ani, inregistrandu-se o crestere de aproape 20% fata de anul trecut si, bineinteles, un grad ridicat de concurenta.

Atractii sportive inedite in cea mai mare baza de agrement din nordul Moldovei

Sporturi inedite la cel mai mare parc de agrement din Moldova. La Cornisa, in municipiul Botosani autoritatile locale au hotarat autorizarea practicarii in cadrul bazei, a artelor martiale, zumba,patinaj pe role, badminton sau tenis cu piciorul.

CORONAVIRUS: 1.345 de noi cazuri de COVID-19 si 45 de noi decese, in 24 de ore. 458 de pacienti sunt internati la ATI

Romania a inregistrat, in ultimele 24 de ore, 1. 345 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus, iar 737 de pacienti auprimit reconfirmarea infectiei cu SARS-CoV-2, la retestare. 45 de noi decese in.

CORONAVIRUS |1.345 de noi cazuri de COVID-19 si 45 de noi decese, in 24 de ore. 458 de pacienti sunt internati la ATI

Romania a inregistrat, in ultimele 24 de ore, 1. 345 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus, iar 737 de pacienti auprimit reconfirmarea infectiei cu SARS-CoV-2, la retestare. 45 de noi decese in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )