Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cel mai mare spital din Salaj nu mai face teste COVID-19 la cerere. Motivul din spatele acestei decizii

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare spital din Salaj nu mai face teste COVID-19 la cerere. Motivul din spatele acestei decizii

In laboratorul Spitalul Judetean din Zalau au fost realizate pana acum 750 de teste la cerere pentru diagnosticarea COVID-19, pretul unuia fiind de 250 de lei. continuă pe Adevărul

ANALIZA PWC: Operatorii aerieni au 6-12 luni sa se recupereze din cea mai mare contractie din istoria acestui sector

Companiile aeriene de transport si productie de aeronave au la dispozitie intre sase si 12 luni sa-si pregateasca recuperarea dupa criza COVID-19 care a dus la cea mai mare contractie din istoria acestui sector, arata raportul global PwC Tendinte in industria aerospatiala 2020: Cum isi poate reveni sectorul comercial dupa criza COVID-19.

Stare de dezastru in al doilea cel mai populat stat din Australia. Locuitorii din Melbourne au interdictie de a circula noaptea

Victoria, al doilea cel mai populat stat australian, a declarat stare de dezastru din cauza epidemiei de COVID-19. Printre masurile exceptionale adoptate, locuitorii capitalei Melbourne au primit interdictia de a.

POTRIVIT UNOR SURSE Ant Group va avea cea mai mare listare din istorie, depasind Aramco

Divizia fintech a gigantului Alibaba intentioneaza sa vanda 10% din actiunile sale prin Bursa din Shanghai si alte 5% pe piata din Hong Kong pentru un total de 30 de miliarde de dolari * Banca centrala a Chinei vrea ancheta antitrust la serviciul de plati Alipay, apartinand Ant Group.

Compania Franklin Templeton a finalizat cea mai mare tranzactie din istoria ei

Compania Franklin Templeton a finalizat achizitia Legg Mason, aceasta fiind cea mai importanta achiz.

Buzau: 9 focare active, cel mai mare fiind la sectia ATI

Virusul SARS-CoV-2 continua sa faca victime la Buzau, iar aglomeratiile de oameni sunt in continuare punctele sensibile atunci cand vine vorba despre transmiterea bolii.

Festivalul de la Salzburg, cel mai mare eveniment cultural din lume, se tine in conditii de pandemie

Cea de-a 100 -a editie a Festivalului de la Salzburg se tine, in aceste zile, sub semnul pandemiei.

Atractii sportive inedite in cea mai mare baza de agrement din nordul Moldovei

Sporturi inedite la cel mai mare parc de agrement din Moldova. La Cornisa, in municipiul Botosani autoritatile locale au hotarat autorizarea practicarii in cadrul bazei, a artelor martiale, zumba,patinaj pe role, badminton sau tenis cu piciorul.

Transformarea minei de la Anina in cel mai mare muzeu al mineritului din tara, aproape de startul lucrarilor

Autoritatile au anuntat ca au fost depuse deja doua oferte pentru lucrarile de amenajare a Muzeului Mineritului de la Anina. Costurile sunt finantate din fonduri europene, iar lucrarile ar putea incepe chiar in acest an.

India, cea mai afectata regiune din lume de COVID-19. A depasit SUA si Brazilia la numarul de cazuri noi de infectie si decese

Potrivit celor mai recente date, India a inregistrat cel mai mare numar de noi decese si noi cazuri de infectare cu coronavirus din lume, in ciuda faptului ca aici au fost aplicate cele mai severe masuri de.

Procese in lant pentru voucherele de vacanta. Sute de angajati ai unui spital isi cer drepturile in instanta

Numarul demersurilor in instanta prin care salariatii celui mai mare spital din Salaj isi cer voucherele de vacanta pe ultimii doi ani este in crestere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )