Libnet.ro
UNICEF

18:15

Prahova: O maicuta a fost surprinsa in timp ce abandona pe un camp mai multi saci cu pui de caini(VIDEO)

B1 B1,
Prahova: O maicuta a fost surprinsa in timp ce abandona pe un camp mai multi saci cu pui de caini(VIDEO)

O maicuta de la Manastirea Ghighiu din judetul Prahova a fost surprinsa in momentul in care lasa pe un camp mai multi saci in care se aflau pui de caine. Cel care a prins-o in flagrant este. continuă pe B1

VIDEO Maicuta de la Manastirea Ghighiu, surprinsa cand abandona pe camp mai multi pui de caine vii: Am gresit si eu

O maicuta de la Manastirea Ghighiu din judetul Prahova, locul de reculegere al mai multor vedete, a fost prinsa in timp ce abandona mai multi pui de caine pe un camp din apropierea comunei Plopu. Viceprimarul din localitate a surprins momentul si a oprit duba in care se afla maicuta. Aceasta si-a recunoscut fapta, scuzandu-se cu un Am gresit si eu.

Imagini bomba in SHOWBIZ: Cu cine a fost surprinsa de mana Gabriela Cristea! Reactia sotului a fost vehementa...

La mai bine de o luna de la revenirea in televiziune, Gabriela Cristea a invitat trupa sotului in platou. Cei doi si-au facut declaratii siropoase in direct si s-au tinut de mana. Sotul vedetei a venit.

Carina Turcan, romanca acuzata de spionaj in Rusia, a fost filata timp de 3 ani de Serviciul Federal de Securitate al Kremlinului

Carina Turcan, moldoveanca acuzata de rusi de spionaj in favoarea Romaniei, ar fi fost filata si i s-ar fi ascultat telefonul timp de trei ani inainte de a fi arestata. Serviciul Federal de Securitate FSB).

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )