Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO Grav accident rutier in Vaslui: un barbat de 34 de ani a murit, iar o tanara de 18 ani este in coma, dupa ce un sofer beat a intrat pe contrasens

Adevărul Adevărul,
FOTO Grav accident rutier in Vaslui: un barbat de 34 de ani a murit, iar o tanara de 18 ani este in coma, dupa ce un sofer beat a intrat pe contrasens

Un grav accident rutier a avut loc miercuri seara la iesirea din municipiul Vaslui, spre Bacau. Mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au intervenit pentru salvarea victimelor. continuă pe Adevărul

FOTO Grav accident rutier in Vaslui: un mort si patru raniti

Un grav accident rutier a avut loc miercuri seara la iesirea din municipiul Vaslui, spre Bacau. Mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au intervenit pentru salvarea victimelor.

Grav accident rutier in Petrosani: Sapte persoane, printre care si un copil de 5 ani, au fost ranite

Un grav accident rutier a avut loc duminica in municipiul Petrosani, in urma acestuia sapte persoane, printre care si un copil de cinci ani, au fost duse la spital, transmite News. ro.

Pedeapsa record pentru un accident rutier. Vinovatul, condamnat la 19 ani si opt luni de inchisoare

Claudiu Pasnicu, acuzat ca a provocat un accident rutier grav la inceputul anului 2017, soldat cu moartea a doua persoane, a fost condamnat definitiv miercuri la 19 ani si opt luni de inchisoare. El a fost gasit.

Accident rutier la Drochia. Un barbat a adormit la volan si a ajuns cu masina intr-un copac

Un barbat de 35 de ani a fost internat in spital dupa ce a adormit l-a volan si s-a ciocnit violent de un copac. Accidentul rutier s-a petrecut in dimineata zilei de miercuri, 14 martie, in satul Pelinia, Drochia.

Bucuresti: Accident rutier grav in zona Baneasa. Trei autoturisme au fost implicate. Patru persoane incarcerate

Un grav accident rutier a avut loc duminica seara in zona Baneasa din Capitala. Trei autoturisme au fost implicate, iar patru persoane au fost incarcerate, trei dintre ele nefiind constiente. in total, cinci.

Turcia: Accident cu ZECI DE VICTIME la nord-est de Ankara (FOTO)

Un grav accident rutier s-a produs, marti, in Turcia. Cel putin 13 persoane si-au pierdut viata si alte 20 au fost ranite marti in coliziunea dintre un autobuz si un camion, care a avut loc in provincia.

O tanara din Buzau a murit intr-un grav accident produs in Anglia. Aducerea sicriului acasa costa peste 4.000 de euro

Tragedie uriasa petrecuta in Anglia, acolo unde o buzoianca de 36 de ani, mama a doi copii minori, a murit in urma unui accident rutier cumplit. Corina Diaconu era stabilita acolo de aproape 6 ani, iar acum se intoarce in tara, in sicriu. Pentru a repatria trupul neinsufletit al femeii, familia are nevoie de 4. 000 de euro.

Petrosani: Sapte raniti in urma unui accident rutier. Printre victime se afla si un copil

Un accident rutier s-a produs duminica in Petrosani, sapte persoane fiind ranite, dintre care una grav, informeaza Agerpres. Printre victime se afla si un copil. Totul s-a intamplat dupa ce doua.

FOTO Accident rutier in municipiu: trei copii si un adult au ajuns in spital

Un accident rutier a avut loc miercuri dupa-amiaza intr-o intersectie din municipiul Hunedoara. in urma impactului dintre un microbuz si un autoturism, trei copii si un adult au ajuns in spital.

FOTO Accident rutier in municipiu, produs de un sofer baut. Trei copii si un adult au ajuns in spital

Un accident rutier a avut loc miercuri dupa-amiaza intr-o intersectie din municipiul Hunedoara. in urma impactului dintre un microbuz si un autoturism, trei copii si un adult au ajuns in spital.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )