Libnet.ro
UNICEF

11:45

Prea slab sa ai ficatul gras? Dezbatem la Adevarul Live de la ora 14.00

Adevărul Adevărul,
Prea slab sa ai ficatul gras? Dezbatem la Adevarul Live de la ora 14.00

Ficatul gras nonalcoolic afecteaza din ce in ce mai multe persoane, mai ales in tarile cu un stil de viata modern. Care sunt simptomele, cum se pune diagnosticul si care este cel mai eficient tratament ne spun dr. Tudor Arbanas, medic primar gastroenterolog, si dr. Elena Tanase, consultant de nutritie, la Adevarul Live de la ora 14. continuă pe Adevărul

Prea slab sa ai ficatul gras? Dezbatem la Adevarul Live

Ficatul gras nonalcoolic afecteaza din ce in ce mai multe persoane, mai ales in tarile cu un stil de viata modern. Care sunt simptomele, cum se pune diagnosticul si care este cel mai eficient tratament ne spun dr. Tudor Arbanas, medic primar gastroenterolog, si dr. Elena Tanase, consultant de nutritie, la Adevarul Live de la ora 14.

Adevarul Live, ora 21.00. Vladimir Bolea, despre sansele Blocului ACUM de a prelua guvernarea de la Chisinau

Presedintele organizatiei teritoriale Chisinau a Partidului Actiune si Solidaritate PAS), Vladimir Bolea, este invitatul emisiunii Adevarul Live Moldova de luni, 18 februarie. Discutam cu unul dintre liderii PAS despre sansele Blocului electoral ACUM de a prelua guvernarea de la Chisinau in lupta contra Socialistilor lui Igor Dodon si a Democratilor lui Vlad Plahotniuc. Totodata, vor fi abordate si alte subiecte de actualitate.

Adevarul Live. S-a incheiat conferinta United Nations a elevilor

Conferinta Lazar MUN s-a desfasurat in perioada 15-18 februarie 2019, participantii avand ocazia sa dezbata teme de actualitate internationala precum razboiul civil din Siria, drepturile refugiatilor, statutul identitatilor de gen non-binare intr-un spatiu prietenos dar riguros in acelasi timp.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )