Libnet.ro
UNICEF

12:45

Precipitatiile au provocat pagube in mai multe raioane din Moldova

Adevărul Adevărul,
Precipitatiile au provocat pagube in mai multe raioane din Moldova

Ploile din 25 si 26 iulie au distrus 55 ha de floarea soarelui, 145 ha de porumb si au deteriorat 2,5 km de drum in localitatea Nimereuca, raionul Soroca, arata un comunicat de presa al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, citat de IPN. continuă pe Adevărul

Cod galben de ploi si vijelii in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari Cod galben de ploi si vijelii, valabile pentru mai multe judete din tara.

UPDATE Cod galben de furtuni in Bucuresti si in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari Cod galben de ploi si vijelii, valabile pentru mai multe judete din tara.

Alerta de calatorie. Ministerul Afacerilor Externe: Incendii de vegetatie in mai multe tari din Europa

Ministerul Afacerilor Externe a emis o alerta de calatorie, mai multe tari din Europa confruntandu-se cu incendii de vegetatie. Din cauza incendiilor, Ministerul de Externe a emis o avertizare de calatorie pentru Suedia. De asemenea, in estul Angliei, 1. 500 de oameni au fost evacuati de urgenta.

Avarie importanta a retelei de curent electric n mai multe localitati din Ilfov, unde oamenii au ramas fara electricitate de aproape 14 ore

O avarie importanta la reteaua de curent electric continua sa afecteze locuitorii mai multor localitati de langa Bucuresti, care sunt fara curent de aproape 14 ore.

Vreme severa in Romania. Cod portocaliu de ploi abundente in mai multe zone din tara

Avertizare de ultima ora de la meteorologi. in urma cu putin timp a fost emisa o avertizare de ploi puternice pentru judetele Constanta si Tulcea. De asemenea, mai bine de jumatate de tara va fi sub cod.

Hidrologii avertizeaza! Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete din tara

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis o atentionare Cod galben de inundatii valabila pana in 25 iulie la ora 2:00 pe rauri din judetele Salaj, Maramures si Satu.

in opt raioane Republica Moldova vor fi create centre de informare in afaceri

In opt raioane din regiunea de dezvoltare Sud vor fi create centre de informare in afaceri, care vor oferi consultanta pentru circa 300 de antreprenori. Centrele vor fi create in cadrul proiectului Poarta de Sud a Moldovei deschisa pentru Promovarea Afacerilor si Investitiilor, lansat astazi, 25 iulie, la Cimislia, transmite IPN.

Cetatenii moldoveni angajatiin mai multe locuri nu vor mai trebui sa prezinte declaratie pe venit

Persoanele angajate in mai multe locuri de munca nu vor mai fi obligate sa prezinte la inceputul primaverii o declaratie pe venit. Anuntul a fost facut de Iurii Lichii, seful adjunct al Serviciului Fiscal, cu referire la modificarile legislative in domeniul fiscal, adoptate joi, 26 iulie, de Parlament, transmite IPN.

Guvernul a avizat mai multe initiative legislative in domeniul energetic

Cabinetul de ministri a avizat mai multe initiative legislative care au drept scop crearea cadrului juridic necesar indeplinirii de catre operatorii de sistem a obligatiilor ce le revin in legatura cu exploatarea, intretinerea, reabilitare si modernizarea retelelor electrice si a celor de gaze naturale, transmite IPN.

Situatie incredibila in Baia Mare. Un copil de trei ani a fost batut de mai multe ori de ingrijitoarea unei crese

Gest incalificabil al unei ingrijitoare la o cresa! Un copil de doar 3 ani a fost batut de mai multe ori intr-o cresa din Baia Mare. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere si au fost postate p.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )