Libnet.ro
UNICEF

23:45

Precizari privind conditiile de intrare in Romania pentru cetatenii R. Moldova

Adevărul Adevărul,
Precizari privind conditiile de intrare in Romania pentru cetatenii R. Moldova

Intrarea pe teritoriul Romaniei a cetatenilor straini si apatrizilor ramane in continuare interzisa. Cetatenii Republicii Moldova care nu se incadreaza in categoriile de exceptii stabilite de autoritatile romane nu au dreptul de a intra pe teritoriul Romaniei, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Un dar prea ieftin pentru Republica Moldova. Romania ar fi trimis ajutoare de proasta calitate

Donatiile sanitare trimise de Romania in Republica Moldova ar fi fost de proasta calitate, reclama s.

Vicepresedintele executiv CE felicita Romania pentru semnarea Pactului Ecologic European

Vicepresedintele executiv al Comisiei Europene, Frans Timmermans, felicita Romania pentru decizia de a semna declaratia comuna prin care Pactul Ecologic European PEE) devine motor de redresare post Covid 19, potrivit paginii de Facebook a Ministerului Mediului, scrie Agerpres.

CORONAVIRUS |MAE, noi precizari privind restrictiile impuse cetatenilor romani care merg in Austria

Ministerul Afacerilor Externe au transmis, vineri, printr-un comunicat de presa, ca autoritatile austriece au emis, la data de 10 iulie, ordonanta prin care au fost actualizate conditiile de intrare pe teritoriul.

CORONAVIRUS |MAE, precizari privind restrictiile impuse cetatenilor romani: Cei care nu prezinta un test negativ la COVID-19 si nu intra in izolare risca amenzi usturatoare. in ce cazuri nu se impune izolarea

Toti cetatenii care calatoresc din Romania cu destinatie Austria vor putea intra in aceasta tara doar daca prezinta un certificat de test negativ pentru COVID-19 facut cu 4 zile inaintea intrarii in.

CORONAVIRUS |MAE, precizari privind restrictiile impuse cetatenilor romani care merg in Austria: Cei care nu prezinta un test negativ la COVID-19 si nu intra in izolare risca amenzi usturatoare. in ce cazuri nu se impune izolarea

Toti cetatenii care calatoresc din Romania cu destinatie Austria vor putea intra in aceasta tara doar daca prezinta un certificat de test negativ pentru COVID-19 facut cu 4 zile inaintea intrarii in.

Precizari privind calitatea echipamentelor medicale donate de Romania

Echipamentele donate Republicii Moldova respecta toate cerintele de performanta conform standardelor in vigoare. Toate echipamentele donate respecta cerintele de etichetare si marcare a ambalajului. Mastile donate respecta numarul standardului european.

Romania, Bulgaria si Republica Moldova: vinovatii de serviciu ai Europei, cea mai comoda solutie si in cazul pandemiei

Desigur, fiecare stat are dreptul s-si ia masurile de protectie pe care le crede de cuviinta, inclusiv inchiderea selectiva a granitelor sau controale specifice pentru cetateni proveniti din zone considerate de risc. Cazul de acum al Austriei, care a anuntat impunerea unor reglementari specifice pentru cetatenii din cele trei tari considerate ca depasind din media de risc europeana, justificandu-se luarea de masuri sanitare exceptionale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )