Libnet.ro
UNICEF

18:45

Precizari de ultima ora ale Jandarmeriei despre armele furate: S-a sustras o singura arma

Adevărul Adevărul,
Precizari de ultima ora ale Jandarmeriei despre armele furate: S-a sustras o singura arma

Dupa ce in spatiul public au fost vehiculate informatii potrivit carora in urma incidentelor violente de la protestul din Piata Victoriei mai multe arme ale jandarmilor ar fi cazut in mainile protestatarilor violenti, reprezentantii Jandarmeriei au precizat ca, de fapt, a fost sustrasa o singura arma. continuă pe Adevărul

Mihaela Radulescu, anunt de ultima ora: Si-a dat demisia

Mihaela Radulescu a luat o decizie de ultima ora. A demisionat din showul Romanii au talent. Anuntul a fost facut de diva pe pagina sa de Facebook. Dragii mei, stiti cum e cu momentele alea din.

ARME DE FOC ale Jandarmeriei, furate de protestatari

Doua pistoale de 9 mm au fost furate de cativa protestatari de la Jandarmerie. Niste persoane au spart geamurile unui magazin din Piata Victoriei. Angajatii s-au baricadat si au sunat la Politie. Agentii au.

Lia Olguta Vasilescu, anunt de ultima ora: Nicio pensie nu va scadea. 15 ani, durata minima de contributii

Lia Olguta Vasilescu a venit cu noi precizari despre noua lege a pensiei. Ministrul muncii a spus ca 15 ani este durata minima de contributii. Stire in curs de actualizare .

Klaus Iohannis, SOLICITARE DE ULTIMA ORA la adresa procurorului general: Presedintele cere ANCHETAREA interventiei Jandarmeriei la protestul din Piata Victoriei

Presedintele Klaus Iohannis i-a solicitat procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, sa faca cercetari, sa stabileasca legalitatea interventiei Jandarmeriei in Piata Victoriei si identificarea.

Boala TERIBILA de care suferea Gabriela Cristea! E puternic afectata: Amanunte de ultima ora despre indragita vedeta

Indragita vedeta Gabriela Cristea a povestit despre perioada grea din timpul sarcinii, timp in care s-a ingrasat mai mult decat si-ar fi propus, iar acest lucru i-a afectat starea de spirit. Gabriela Cristea.

Liviu Dragnea si Olguta Vasilescu, intalnire de ultima ora la Parlament, pentru a discuta despre forma finala a legii pensiilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, discuta miercuri, la Parlament, despre forma finala a legii pensiilor, care ar urma sa fie prezentata joi. Dragnea spunea ca aceasta le.

Carmen Dan, declaratii de ultima ora. Ce se intampla cu jandarmii raniti

Ministrul Carmen Dan i-a vizitat pe jandarmii internati in spital si a vorbit despre starea lor de sanatate. Stefania este bine, toti vor fi externati maine. Starea ei este buna, nu sunt motive sa ne.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )