Libnet.ro
UNICEF

18:00

Predictii Bitdefender despre amenintarile cibernetice din 2018: Armele agentiilor de spionaj vor ajunge pe mana hackerilor, iar atacurile ransomware devin si mai agresive

Hotnews Hotnews,
 Predictii Bitdefender despre amenintarile cibernetice din 2018: Armele agentiilor de spionaj vor ajunge pe mana hackerilor, iar atacurile ransomware devin si mai agresive

Specialistii in securitate informatica de la Bitdefender anticipeaza ca, in 2018, numarul de vulnerabilitati dezvoltate de agentii guvernamentale care ajung pe mana raufacatorilor va creste, iar modul in care functioneaza ransomware, amenintare ce blocheaza accesul la datele utilizatorilor si le solicita bani, se va schimba fundamental. Pe langa ransomware, peisajul global al amenintarilor informatice va consta si din troieni bancari si mineri de moneda virtuala fisiere care folosesc puterea de procesare a calculatoarelor infectate ca sa genereze sume de bani),. continuă pe Hotnews

Amenintari cibernetice in 2018: armele agentiilor de spionaj vor ajunge pe mana hackerilor

Specialistii in securitate informatica de la Bitdefender anticipeaza ca, in 2018, numarul de vulnerabilitati dezvoltate de agentii guvernamentale care ajung pe mana raufacatorilor va creste, iar modul in care functioneaza ransomware, amenintare ce.

Dezvaluire despre ultimele clipe din viata Regelui Mihai. Cum a murit Majestatea Sa

Jurnalista Camelia Csiki a facut o dezvaluire despre ultimele clipe din viata Regelui Mihai. Majestatea Sa a murit in somn. Sper sa nu se supere pe mine cei care mi-au dezvaluit. ) Mi s-a spus.

Noi detalii despre atentatul terorist din Manhattan. Atacatorul, un simpatizant ISIS, a declansat bomba prea rapid nereusind decat sa se raneasca grav pe sine (FOTO)

A fost stare de alerta in centrul Manhattanului din metropola americana New York. Un barbat a declansat o bomba artinizala intr-o autugara provocand o explozie care a instaurat panica in.

USR cere demisia ministrului Transporturilor Felix Stroe pentru planificarea bugetului din 2018: Subfinanteaza grav santierele de autostrazi in curs de derulare

Deputatii USR Catalin Drula si Ionut Mosteanu cer demisia ministrului Transporturilor Felix Stroe care nu s-a prezentat, marti, la dezbaterile din comisiile de specialitate din Parlament pe Legea bugetului pentru anul 2018. Parlamentarii USR atrag atentia ca Bugetul Ministerului Transporturilor pentru 2018 subfinanteaza grav santierele de autostrazi in curs de derulare, dar si ca in comisiile de specialitate din Parlament amendamentele depuse nu au fost discutate.

O tara europeana interzice telefoanele mobile in scoli din 2018

Telefoanele mobile vor fi interzise in scoli si colegii incepand din anul scolar 2018, a anuntat ministrul Educatiei Nationale, Jean-Michel Blanquer. Este vorba de o promisiune de campanie a lui Emmanuel.

Din 2018, Franta interzice telefoanele mobile in scoli

Ministrul educatiei nationale al Frantei, Jean-Michel Blanquer, a declarat ca telefoanele mobile vor fi interzise in scoli si colegii incepand din anul scolar 2018. Lucram la aceasta.

Franta interzice telefoanele mobile in scoli din 2018

Telefoanele mobile vor fi interzise in scoli si colegii incepand din anul scolar 2018, a anuntat ministrul educatiei nationale, Jean-Michel Blanquer, scrie Le Monde citat de Rador. Este vorba de o promisiune de campanie a lui Emmanuel Macron. In Romania, potrivitStatutului elevului, nu este permisa utilizarea telefonului mobil in timpul orelor de curs, al examenelor si al concursurilor, prin exceptie, este permisa, insa, utilizarea telefoanelor mobile, cu acordul cadrului didactic, in situatia folosirii lor in procesul educativ sau in situatii de urgenta.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )