Libnet.ro
UNICEF

17:16

Amenintari cibernetice in 2018: armele agentiilor de spionaj vor ajunge pe mana hackerilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Amenintari cibernetice in 2018: armele agentiilor de spionaj vor ajunge pe mana hackerilor

Specialistii in securitate informatica de la Bitdefender anticipeaza ca, in 2018, numarul de vulnerabilitati dezvoltate de agentii guvernamentale care ajung pe mana raufacatorilor va creste, iar modul in care functioneaza ransomware, amenintare ce. continuă pe Wall-Street Ro

Predictii Bitdefender despre amenintarile cibernetice din 2018: Armele agentiilor de spionaj vor ajunge pe mana hackerilor, iar atacurile ransomware devin si mai agresive

Specialistii in securitate informatica de la Bitdefender anticipeaza ca, in 2018, numarul de vulnerabilitati dezvoltate de agentii guvernamentale care ajung pe mana raufacatorilor va creste, iar modul in care functioneaza ransomware, amenintare ce blocheaza accesul la datele utilizatorilor si le solicita bani, se va schimba fundamental. Pe langa ransomware, peisajul global al amenintarilor informatice va consta si din troieni bancari si mineri de moneda virtuala fisiere care folosesc puterea de procesare a calculatoarelor infectate ca sa genereze sume de bani),.

Bitdefender: armele agentiilor de spionaj vor ajunge pe mana hackerilor, ransomware-ul va deveni si mai agresiv in 2018

Specialistii in securitate informatica de la Bitdefender anticipeaza ca, in 2018, numarul de vulnerabilitati dezvoltate de agentiile guvernamentale care ajung pe mana raufacatorilor va creste, iar modul in care functioneaza ransomware, amenintare ce blocheaza accesul la datele utilizatorilor si le solicita bani, se va schimba fundamental.

Instrumentele agentiilor de spionaj vor ajunge pe mana hackerilor

Numarul instrumentelor dezvoltate de agentiile guvernamentale care ajung pe mana raufacatorilor va creste in 2018, iar atacurile de tip ransomware vor deveni si mai periculoase, potrivit unui raport publicat marti de producatorul roman de solutii de securitate cibernetica Bitdefender.

Florian Bodog, ministrul Sanatatii: 900 de doze de imunoglobulina vor ajunge in tara in aceasta noapte

Alte 900 de doze de imunoglobulina vor ajunge in Romania, in aceasta noapte, spune ministrul Sanatatii, Florian Bodog. Acesta spune ca dozele vor pleca spre unitatile sanitare unde sunt tratati copii cu afectiuni ale sistemului imunitar.

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2597 seconds )