Libnet.ro
UNICEF

20:30

Predoiu: 45 de milioane de euro cheltuiti in 2019 pentru transportul, chiria sau diurna magistratilor

B1 B1,
Predoiu: 45 de milioane de euro cheltuiti in 2019 pentru transportul, chiria sau diurna magistratilor

Ministrul desemnat al Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, marti, in timpul audierilor din comisiile de specialitate din Parlament, ca ministerul deconteaza, pentru anul 2019, 45 de milioane de europentru. continuă pe B1

45 de milioane de euro cheltuiti in 2019 pentru transportul, chiria sau diurna magistratilor Aproximativ 390 de milioane de euro, pentru drepturi salariale castigate de magistrati in instanta

Ministerul Justitiei trebuie sa plateasca in perioada 2020-2024 aproximativ 390 de milioane de euro pentru drepturi salariale ale magistratilor care si-au recuperat in instanta sporuri, de exemplu, in timp ce in ultimii patru ani s-au platit in acest sens aproximativ 200 de milioane de euro, a declarat ministrul desemnat al Justitiei, Catalin Predoiu, marti, la audierile din comisia parlamentara.

Un IT-ist roman a obtinut o investitie de 1,44 milioane euro pentru startup-ul sau

Un startup de securitate cibernetica, fondat de un IT-ist roman, la Londra, a obtinut, zilele trecute, o finantare de capital de risc de 1,2 milioane de lire sterline circa 1,44 milioane euro) din partea unor investitori de venture capital.

Primaria Generala a lansat o licitatie de peste 35 milioane euro pentru reabilitarea retelei de canalizare din trei zone ale Capitalei

Primaria Capitalei a lansat o licitatie de 167,9 milioane lei 35,2 milioane euro), fara TVA, cu finantare din fonduri europene, pentru reabilitarea retelei de canalizare din trei zone ale Bucurestiului, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

PRIN IMPLEMENTAREA UNUI PROIECT DE PESTE 80 MILIOANE EURO Galatiul va deveni cel mai mare port romanesc la Dunare

Municipiul Galati va deveni cel mai mare port romanesc la Dunare, care va opera containere din si catre Asia, fostul spatiu sovietic si Uniunea Europeana, prin implementarea unui proiect de peste 80 milioane euro care prevede construirea unei platforme multimodale, se arata intr-o informare transmisa de Administratia Porturilor Dunarii Maritime APDM) Galati, preluata de Agerpres.

Volkswagen a oferit 830 milioane euro ca sa incheie amiabil un proces in Germania

Constructorul auto german Volkswagen VW) a informat vineri ca a propus suma de 830 milioane euro pentru a pune capat unei actiuni colective in justitie, demarata de clientii germani care vor sa obtina des and 172;pagubiri in urma scandalului Dieselgate, transmite DPA, conform Agerpres.

Cat au primit sefii CSM si ai instantei supreme din drepturi castigate in instanta sau pentru diurna si chirie

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Nicoleta Tint, a obtinut peste 68. 600 de lei drepturi salariale restante, in baza unor decizii ale instantelor, dar si o diurna de detasare de 128. 409 de lei, iar peste 31. 100 de lei a primit pentru decontarea chiriei. Si vicepresedintele CSM Tatiana Toader a incasat peste 40. 500 de lei drepturi salariale restante si indemnizatii de delegare. HotNews. ro a consultat declaratiile de avere ale conducerii CSM, instantei supreme si Parchetului General, in contextul in care ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, spunea ca 45 de milioane de euro au fost cheltuiti in 2019 pentru transportul, chiria sau diurna magistratilor, in timp ce aproximativ 390 de milioane de euro trebuie platiti de Ministerul Justitiei pentru drepturi salariale obtinute in instanta de magistrati.

Cocktail Holidays, vanzari de 25 milioane de euro in 2019

Turcia, Grecia si Egiptul, destinatiile vedeta Touroperatorul Cocktail Holidays a inregistrat anul trecut un volum de vanzari de 25 milioane de euro, cu 40% mai mult decat in 2018, iar anul acesta mizeaza pe o crestere de 45%, potrivit unui comunicat remis redactiei.

COCKTAIL HOLIDAYS: Volumul de vanzari a ajuns la 25 milioane de euro, in 2019

Touroperatorul Cocktail Holidays a inregistrat anul trecut un volum de vanzari de 25 milioane de euro, cu 40% mai mult decat in 2018, iar anul acesta mizeaza pe o crestere de 45%, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

IN 2019: Leader Team Broker a intermediat polite de 5,6 milioane euro

Leader Team Broker, jucator cheie pe piata asigurarilor din tara noastra, specializat in managementul riscurilor si distribuirea politelor de asigurari, a intermediat, in 2019, prime de 5,6 milioane de euro, in crestere cu 26% fata de anul anterior.

12 oferte pentru proiectarea si executia lotului 3 al centurii de nord a Capitalei. Cate zeci de milioane de euro vor costa cei aproape 9 kilometri de drum

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a anuntat ca au fost depuse 12 oferte pentru proiectarea si executia lotului 3 Afumati Cernica al centurii de nord a Capitalei, proiect estimat la 466,3 milioane lei 97,6 milioane euro), fara TVA.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )