Libnet.ro
UNICEF

13:46

Predoiu: Decizia CCR, fundamental eronata din punct de vedere tehnic juridic. Sesizarea Guvernului era inadmisibila

Adevărul Adevărul,
Predoiu: Decizia CCR, fundamental eronata din punct de vedere tehnic juridic. Sesizarea Guvernului era inadmisibila

Deputatul PNL Catalin Predoiu spune ca decizia Curtii Constitutionale, care a admis sesizarea Guvernului privind un conflict juridic de natura constitutionala intre ministrul Justitiei si presedintele Klaus Iohannis generat de refuzul sefului statului de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, este fundamental eronata din punct de vedere tehnic juridic, iar sesizarea era inadmisibila. continuă pe Adevărul

FOTO Sute de timisoreni au iesit in strada dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA

Decizia CCR prin care Klaus Iohannis e obligat sa o demita pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi a scos sute de oameni in strada la Timisoara.

FOTO VIDEO Sute de timisoreni au iesit in strada dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA

Decizia CCR prin care Klaus Iohannis e obligat sa o demita pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi a scos sute de oameni in strada la Timisoara.

Dana Girbovan: Decizia CCR nu da dreptul ministrului Justitiei sa revoce procurorii-sefi dupa bunul sau plac

Judecatorul Dana Girbovan explica ce inseamna decizia CCR de astazi. Decizia Curtii Constitutionale NU da dreptul Ministrului Justitiei sa revoce procurorii sefi dupa bunul sau plac, asa cum afirma.

Tudorel Toader: Am asteptat cu interes decizia CCR

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a declarat la Sinteza zilei, ca a asteptat cu interes decizia CCR care il obliga pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sa o revoce pe Kovesi din functia de procuror-sef.

Reactia lui Tudorel Toader dupa decizia CCR in cazul lui Kovesi

La scurt timp dupa decizia CCR cu privire la revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris o postare pe o retea de socializare in care argumenta ca verdictul Curtii Constitutionale valorifica principiul.

Toader, prima reactie dupa decizia CCR: Procurorii isi desfasoara activitatea sub autoritatea ministrului Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca decizia CCR privind posbilitatea revocarii sefei DNA valorifica principiul constitutional potrivit caruia procurorii isi desfasoara activitatea sub autoritatea ministrului Justitiei, iar seful statului nu poate evalua procurorii de rang inalt.

Tudorel Toader, despre cei care contesta decizia CCR: O fac ori din necunoastere, ori din interese. Ma astept ca Iohannis sa o respecte

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a salutat decizia Curtii Constitutionale privind revocarea lui Kovesi din fruntea DNA numindu-o drept o revenire la normalitate. Acesta a acuzat ca cei care acum contesta.

Ciolos: Decizia CCR de azi transforma institutia n jucator politic / Platforma Romnia 100: Sistemul de desemnare a judecatorilor Curtii Constitutionale trebuie modificat fundamental

Dacian Ciolos, fondatorul Platformei Romania 100, scrie pe Facebookca prin decizia Curtii Consitutionale privind revocarea sefei DNA institutia a devenit un jucator politic, iar sustinerea partidului si nu legea a devenit cel mai important factor in decizie, motiv pentru care Curtea Constitutionala trebuie depolitizata complet pentru a-si relua rolul.

Tudorel Toader, despre decizia CCR: Am primit decizia ca pe o revenire la normalitate

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca decizia Curtii Constitutionale reprezinta o revenire spre normalitate sau ca un inceput de revenire la normalitate. Mai mult, acesta afirma ca decizia.

Radu Banciu, scenariu dupa decizia CCR: Iohannis o poate revoca, iar Augustin Lazar sa ii prelungeasca interimatul in fruntea DNA pentru inca 6 luni (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu decizia Curtii Constitutionale privind revocarea lui Kovesi din fruntea DNA lansand si un scenariu cum aceasta ar putea sa mai ramana in fu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )