Libnet.ro
UNICEF

20:00

Tudorel Toader, despre cei care contesta decizia CCR: O fac ori din necunoastere, ori din interese. Ma astept ca Iohannis sa o respecte

B1 B1,
Tudorel Toader, despre cei care contesta decizia CCR: O fac ori din necunoastere, ori din interese. Ma astept ca Iohannis sa o respecte

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a salutat decizia Curtii Constitutionale privind revocarea lui Kovesi din fruntea DNA numindu-o drept o revenire la normalitate. Acesta a acuzat ca cei care acum contesta. continuă pe B1

Tudorel Toader: Am asteptat cu interes decizia CCR

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a declarat la Sinteza zilei, ca a asteptat cu interes decizia CCR care il obliga pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sa o revoce pe Kovesi din functia de procuror-sef.

Tudorel Toader, despre decizia CCR: Am primit decizia ca pe o revenire la normalitate

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca decizia Curtii Constitutionale reprezinta o revenire spre normalitate sau ca un inceput de revenire la normalitate. Mai mult, acesta afirma ca decizia.

Prima reactie a lui Tudorel Toader dupa ce Curtea Constitutionala i-a admis sesizarea

La scurt timp dupa ce Curtea Constitutionala i-a aprobat sesizarea, reactia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, nu a intarziat sa apara. CCR a constatat, miercuri, ca exista conflict intre puteri in.

Reactia lui Tudorel Toader dupa decizia CCR in cazul lui Kovesi

La scurt timp dupa decizia CCR cu privire la revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris o postare pe o retea de socializare in care argumenta ca verdictul Curtii Constitutionale valorifica principiul.

Tudorel Toader da vina pe Opozitie pentru decizia Comisiei Europene privind prezumtia de nevinovatie: Au blocat dezbaterile si au contestat la CCR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca directiva privind prezumtia de nevinovatie trebuie transpusa in legislatie pana la momentul in care Comisia Europeana va sesiza Curtea Europeana de Justitie, pentru a evita sanctiuni. El da vina pe Opozitie pentru decizia Comisiei de a declansaprocedura de infrigement impotriva Romaniei pentru netranspunerea directivei, pentru ca a blocat dezbaterea si a atacat la CCR. Directiva a fost folosita de coalitia de guvernare drept pretext pentru a face ample modificari ale codurilor penale.

Tudorel Toader, prima reactie dupa decizia CCR in cazul Laurei Codruta Kovesi

Ministrul Justitiei Tudorel Toader reactioneaza dupa ce judecatorii de la Curtea Constitutionala au decis miercuri ca exista un conflict constitutional intre Executiv si Presedintie prin refuzul lui Klaus Io.

Toader, prima reactie dupa decizia CCR: Procurorii isi desfasoara activitatea sub autoritatea ministrului Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca decizia CCR privind posbilitatea revocarii sefei DNA valorifica principiul constitutional potrivit caruia procurorii isi desfasoara activitatea sub autoritatea ministrului Justitiei, iar seful statului nu poate evalua procurorii de rang inalt.

Tudorel Toader: Klaus Iohannis o va revoca pe Kovesi

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a declarat la Sinteza zilei, ca a asteptat cu interes decizia CCR care il obliga pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sa o revoce pe Kovesi din functia de procuror-sef.

Ministrul Justitiei: Ma astept ca presedintele sa respecte decizia CCR si sa emita decretul de revocare a sefei DNA. A doua varianta e sa nu o respecte. Presedintele e om si el

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, ca se asteapta ca presedintele Klaus Iohannis sa respecte decizia Curtii Constitutionale si sa emita decretul de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Comentand ca presedintele e om si el, Toader a invocat si o a doua varianta, cea a refuzului sefului statului, echivalent in opinia sa cu nerespectarea Constitutiei.

FOTO VIDEO Circa 80 de oameni protesteaza la la Cluj, dupa decizia CCR legata de revocarea lui Kovesi. PSD, nu uita, CCR nu-i curtea ta!

Zeci de oameni au venit la protestul organizat de doua organizatii civice din Cluj, miercuri, 30 mai, de la ora 18. 00, la Monumentul Memorandistilor, dupa ce CCR a admis sesizarea ministrului Justitiei Tudorel Toader privind revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )