Libnet.ro
UNICEF

01:05

Predoiu: Ar fi o eroare ca Traian Basescu sa demisioneze

Adevărul Adevărul,
Predoiu: Ar fi o eroare ca Traian Basescu sa demisioneze

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu, candidatul oficial al PDL la Presedintie, spune ca presedintele Traian Basescu ar face o greseala daca ar demisiona in urma scandalului izbucnit intre fratele sau si Mircea Basescu. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Presedintele Traian Basescu trebuie sa demisioneze

Premierul Victor Ponta a afirmat joi ca presedintele Traian Basescu ar trebui sa demisioneze din functie, dupa publicarea unor inregistrari video in care fratele sau, Mircea, apare ca ar recunoaste ca a primit bani de la fiul unui interlop.

VIDEO Victor Ponta: Presedintele Traian Basescu trebuie sa demisioneze

Premierul Victor Ponta a afirmat joi ca presedintele Traian Basescu ar trebui sa demisioneze din functie, dupa publicarea unor inregistrari video in care fratele sau, Mircea, apare ca ar recunoaste ca a primit bani de la fiul unui interlop.

Iohannis: Unificarea dreptei se face fara Traian Basescu

Liderul interimar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, la Buzau, ca unificarea dreptei consta in alianta dintre PNL si PDL, nicidecum cu PMP, si ca unificarea nu se face nici cu Traian Basescu, nici impotriva lui Traian Basescu, dar se face fara Traian Basescu, potrivit Mediafax.

Antonescu, despre scandalul Basescu-Bercea Modial: Se rezolva printr-un singur gest - demisia lui Traian Basescu

Liberalul Crin Antonescu crede ca Traian Basescu trebuie sa-si dea demisia dupa scandalul izbucnit intre fratele presedintelui si Bercea Modial pentru ca numele sefului statului nu poate fi ocolit, iar imaginea Romaniei are de suferit.

Traian Basescu reactioneaza dupa scandalul cu Bercea Mondial. Declaratie de presa la 13.30

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, astazi, la ora 13. 30, la Palatul Cotroceni. Reactia presedintelui vine imediat dupa ce Antena 3 a prezentat miercuri seara mai multe stenograme in care numele presedintelui aparea in scandalul dintre Bercea Mondial si Mircea Basescu.

Traian Basescu a plans de noua ori, in ultimii 10 ani. Iata momentele-cheie

Din 2004 si pana acum, presedintele Traian Basescu a plans de noua ori, potrivit Click. Seful statului a izbucnit prima oara in lacrimi in 2004, atunci cand Theodor Stolojan a anuntat ca se retrage din.

Iohannis: Daca as fi in situatia lui Traian Basescu, as demisiona

Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, la Timisoara, ca daca s-ar afla in situatia presedintelui Traian Basescu, ar demisiona, relateaza Mediafax.

Ce spunea Dan Voiculescu in urma cu o luna: Traian Basescu nu va reusi sa isi incheie mandatul de presedinte

Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, facea, in urma cu o luna, o previziune pe blogul lui si afirma ca Traian Basescu nu va reusi sa incheie actualul mandat de presedinte.

iCCJ cere CCR lamuriri privind IMUNITATEA presedintelui Traian Basescu

Inalta Curte de Casatie si Justitie cere Curtii Constitutionale sa se pronunte in ceea ce priveste imunitatea presedintelui statului, in dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza pe Traian Basescu.

Victor Ponta si-a nuantat pozitia si nu mai cere demisia lui Traian Basescu: Pana la proba contrara trebuie sa avem cu totii incredere in justitie

Premierul Victor Ponta si-a exprimat vineri o pozitie mult mai nuantata decat cea de joi cu privire la implicarea presedintelui Traian Basescu in scandalul de coruptie in care fratele sau, Mircea Basescu, a fost retinut de DNA. Daca joi premierul cerea demisia presedintelui, vineri Ponta nu a mai pronuntat cuvintul demisie intr-o discutie de 5 minute cu reporterii. Intrebat daca isi mentine declaratia de joi, Ponta a spus initial Bineinteles, am facut aceasta declaratie ieri dimineata, dar imediat a adaugat ca nu cred ca mai e nevoie de declaratii ale mele, si a incheiat spunind ca pina la proba contrara trebuie sa avem cu totii incredere in justitie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )