Libnet.ro
UNICEF

01:05

Predoiu si-a dat demisia de la sefia PNL Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Predoiu si-a dat demisia de la sefia PNL Bucuresti

Catalin Predoiu a anuntat luni ca a demisionat de la sefia filialei PNL Bucuresti, ca urmare a rezultatelor obtinute de PNL la nivelul Capitalei, unde Predoiu s-a clasat pe locul al treilea cu 11% din voturi si unde liberalii nu au reusit sa castige nicio primarie de sector. continuă pe Hotnews

Catalin Predoiu si-a dat demisia din fruntea PNL Bucuresti, dupa esecul de la alegerile locale (VIDEO)

UPDATE 13:30: Este oficial! Catalin Predoiu si-a depus mandatul de presedinte al filialei PNL Bucuresti, se arata printr-un mesaj postat pe pagina sa oficiala de Facebook. Catalin Predoiu si-a dat demisia.

Cristian Busoi, posibil succesor al lui Catalin Predoiu la sefia PNL Bucuresti - surse

Europarlamentarul Cristian Busoi ar putea prelua conducerea organizatiei bucurestene a PNL, in urma probabilei demisii din functia de presedinte a lui Catalin Predoiu, in urma esecului de la.

Cristian Busoi, posibil succesor al lui Catalin Predoiu la sefia PNL Bucuresti - surse

Europarlamentarul Cristian Busoi ar putea prelua conducerea organizatiei bucurestene a PNL, in urma probabilei demisii din functia de presedinte a lui Catalin Predoiu, in urma esecului de la alegerile locale, au declarat surse din partid.

Cristian Busoi, una dintre variantele pentru conducerea PNL Bucuresti dupa ce Catalin Predoiu va demisiona

Europarlamentarul Cristian Busoi ar putea fi numit la conducerea PNL Bucuresti dupa ce Catalin Predoiu si-a dat demisia in urma esecului din cursa pentru Primaria Capitalei, liberalii discuta aceasta.

ALEGERI LOCALE 2016. Cine preia conducerea PNL Bucuresti dupa demisia lui Catalin Predoiu

Catalin Predoiu a anuntat, duminica seara, ca daca se confirma rezultatele prezentate de exit-poll-uri, potrivit carora este pe locul trei la numarul de voturi obtinute pentru Primaria Bucuresti, isi va depune mandatul din functia de presedinte PNL Bucuresti. Imediat, surse din PNL au transmis un viitor posibil inlocuitor.

ALEGERI LOCALE 2016. Catalin Predoiu a demisionat din functia de presedinte al PNL Bucuresti

Catalin Predoiu si-a depus, luni, mandatul de presedinte al PNL Bucuresti, dupa rezultatul slab din alegerile pentru Primaria Capitalei. Predoiu a fost invins de candidatii PSD si USB.

Predoiu: Daca maine dimineata se confirma exit poll-urile, imi depun mandatul de presedinte al filialei PNL Bucuresti/ Daca dreapta se coaliza, primar era Nicusor Dan/ Predoiu a vorbit singur, fara liderii partidului langa el

Catalin Predoiu, candidatul PNL la Primaria Capitalei care s-a clasat pe locul trei in alegeri potrivit exit poll-urilor, a venit in fata presei pentru declaratii in jurul orei 21. 15 singur, fara a fi insotit de liderii partidului, Alina Gorghiu si Vasile Blaga. El a anuntat ca, daca rezultatele se vor confirma oficial luni dimineata, va demisiona de la sefia PNL Bucuresti. Intrebat daca nu trebuie sa isi asume responsabilitatea si liderii partidului pentru acest esec, Predoiu a explicat ca alegerile in Capitala sunt responsabilitatea filialei PNL Bucuresti, urmand ca cei doi sa aiba o conferinta de presa luni, cand se vor referi la rezultatele nationale ale partidului. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile .

Gestul facut de Predoiu in miez de noapte

Catalin Predoiu si-a scris demisia din functia de presedinte al PNL Bucuresti, duminica seara, dupa rezultatul obtinut la alegerile de la Primaria Capitalei, potrivit Antena.

ALEGERI LOCALE 2016. Reactia lui Catalin Predoiu, clasat pe locul 3 in cursa pentru Primaria Capitalei: demisie de la conducerea PNL Bucuresti

Situat abia pe locul al 3-lea conform sondajelor de opinie, cu aproape 12-14%, candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu a declarat ca in primul rand felicita bucurestenii care au iesit la vot si si-au exprimat vointa politica pentru consiliile locale, pentru primariile de sector, pentru Primaria Capitalei: Bucurestenii au demonstrat civism, responsabilitate si patriotism local.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )