Libnet.ro
UNICEF

22:30

Prefectul Capitalei anunta intrunirea Comitetului pentru Situatii de Urgenta

Antena3 Antena3,
Prefectul Capitalei anunta intrunirea Comitetului pentru Situatii de Urgenta

Comitetul pentru Situatii de Urgenta se reuneste luni la ora 15. 00 pentru a stabili masurile care se vor lua in urmatoarele 14 zile, pntru limitarea raspandirii coronavirusului in Bucuresti. continuă pe Antena3

Prefectul Capitalei: Luni se intruneste Comitetul pentru situatii de urgenta in care se decid masurile pentru Bucuresti Declaratii evazive despre scoli

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a anuntat duminica seara ca in cursul zilei de luni se va intruni Comitetul pentru situatii de urgenta al municipiului Bucuresti, urmand a fi luate masurile de restrictie ce trebuie implementate odata cu depasirea incidentei cazurilor de Covid-19 in Capitala peste pragul de 3 la mie.

Firea, inca primar in functie, atac la prefectul Capitalei, care nu a convocat Comitetul pentru Situatii de Urgenta dupa ce rata de infectare a depasit 3 la mie in Bucuresti

Primarul in exercitiu al Capitalei, Gabriela Firea, a lansat un atac la adresa prefectului Capitalei, Gheorghe Cojan, sustinand ca acesta ar fi trebuit sa convoace de urgenta o sedinta a Comitetului pentru Situatii de Urgenta, dupa ce indicele de incidenta a cazurilor de COVID-19 la 14 zile a trecut de 3 la mia de locuitori in Bucuresti. Nici pana acum nu ne-a convocat in sedinta a Comitetului pentru situatii de Urgenta. ) Domnul prefect e o persoana ceva mai introvertita, nu e adeptul unui dialog interinstitutional. Parintii, realmente, nu stiu ce sa faca, a sustinut Gabriela Firea.

GABRIELA FIREA: Nici pana in acest moment prefectul nu a convocat o sedinta a Comitetului pentru Situatii de Urgenta

Primarul in functie al Bucurestiului, Gabriela Firea, a declarat ca nici pana in acest moment prefectul capitalei nu a convocat sedinta Comitetului Municipal pentru Situatii de Urgenta, in conditiile in care incidenta cazurilor de infectare cu coronavirus a depasit 3 la mia de locuitori.

Prefectul Capitalei: Luni se intruneste Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a anuntat ca luni se intruneste Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta, pentru a discuta despre masurile care se impun dupa ce incidenta cumulata a cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit in Bucuresti pragul de trei la mia de locuitori, scrie Agerpres. Maine luni - n. r. ) se intruneste Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta, dupa cum stiti el se reuneste in 48 de ore de la momentul anuntului. Maine ne vom reuni, vom lua masurile pe care le-a amintit si domnul prim ministru, masurile nu sunt blande, se poarta masca si in spatii deschise si in spatii inchise, se inchid activitatile restaurantelor, cafenelelor, tuturor unitatilor de alimentatie publica, spectacole, jocuri de noroc, toate masurile se vor lua maine, a spus duminica, Cojanu la Digi 24.

PREFECTUL CAPITALEI: Luni se intruneste Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a anuntat ca azi se intruneste Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta, pentru a discuta despre masurile care se impun dupa ce incidenta cumulata a cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit in Bucuresti pragul de trei la mia de locuitori, conform Agerpres.

Prefectul Capitalei: Luni se intruneste Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta, iar masurile nu sunt blande Ce se intampla daca in aceeasi zi scade rata de infectari cu coronavirus in Bucuresti

Gheorghe Cojanu, prefectul Capitalei, a declarat ca luni se va intruni Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta, pentru a discuta despre noile masuri anti-coronavirus in contextul in care, duminica, rata.

Ministrul Educatiei: Luni, scolile si gradinitele din Bucuresti raman in scenariul hibrid Cel mai probabil, de marti vor fi suspendate cursurile fata in fata - UPDATE

Scolile si gradinitele din Bucuresti raman in scenariul hibrid pana la o decizie a Comitetului pentru Situatie de Urgenta Bucuresti, a declarat pentru HotNews. ro ministrul Educatiei, Monica Anisie. Daca va decide sa se treaca la scenariul online, vom trece la sistemul online. Luni, scolile si gradinitele vor fi in scenariul 2, a spus Anisie. Ea a precizat ulterior ca, cel mai probabil, de marti cursurile vor trece in sistem online.

Anisie: Comitetul pentru Situatii de Urgenta va decide daca scolile si gradinitele din Bucuresti trec online

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca, deocamdata, scolile si gradinitele isi vor relua de maine, luni, 19 octombrie, cursurile in sistem hibri. Trecerea la scenariul rosu va fi decisa de Comitetul pentru Situatii de Urgenta, a mai spus Anisie.

Prefectul Capitalei: in Bucuresti nu mai sunt locuri la ATI, asta este o problema destul de grava. Spitalul Colentina va trata doar pacienti cu COVID-19

Gheorghe Cojanu, prefectul Capitalei, a declarat, duminica seara, ca in Bucuresti nu mai sunt locuri la Terapie Intensiva pentru pacientii infectati cu coronavirus. Acesta a mai precizat ca Spitalul Colentina va.

Prefectul Capitalei spune ca este in izolare dupa ce a intrat in contact cu o persoana diagnosticata cu COVID-19

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a declarat vineri seara, la B1 TV, ca, a fost testat pentru COVID-19 si trimis sa stea in izolare pana la primirea rezultatului, dupa ce a intrat in contact la serviciu cu o persoana depistata cu coronavirus. Cu o zi inainte, purtatoarea de cuvant a Prefecturii Bucuresti, Mariana Stancu-Tipisca, spunea ca prefectul este in concediu de odihna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )