Libnet.ro
UNICEF

22:00

Se pregateste marea tradare pentru Calin Popescu Tariceanu?! Daniel Zamfir va fi facut de pesedisti sef la Senat si va aduce cu el parlamentari ALDE

B1 B1,
Se pregateste marea tradare pentru Calin Popescu Tariceanu?! Daniel Zamfir va fi facut de pesedisti sef la Senat si va aduce cu el parlamentari ALDE

Sebastian Lazaroiu, fost consilier prezidential, anunta ca Daniel Zamfir il va trada pe Calin Popescu Tariceanu si se va alatura PSD impreuna cu un grup consistent de parlamentari ALDE. in schimbul. continuă pe B1

Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta au oficializat alianta departe de ochii presei

ALDE si Pro Romania au parafat alianta electorala. Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta au semnat protocolul de colaborare in campania pentru prezidentiale, insa departe de ochii presei. Cei care.

Viorica Dancila, sageti la adresa lui Calin Popescu Tariceanu: Guvernarea nu inseamna fuga de raspundere si practicarea unui joc politic in speranta primirii de voturi

Premierul Viorica Dancila a anuntat, marti, la Palatul Victoria, ca ministrii pe care ii conduce isi asuma continuarea guvernarii pentru ca nu pot lasa ca avansul economic important inregistrat de.

TARICEANU, CATRE DANCILA: Vei veni in Parlament trimisa de Iohannis

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, afirma ca premierul Viorica Dancila va merge in Parlament trimisa de domnul Iohannis, desi i-a oferit repetat sprijinul in acest sens, pentru a face un guvern mai bun.

Tariceanu, dupa criticile lansate de Dancila: Draga Viorica, n-ai vrut sa mergem in Parlament si sa facem un Guvern mai bun. Acum vei merge trimisa de Iohannis - fara mine...

Calin Popescu-Tariceanu, liderul ALDE, i-a transmis Vioricai Dancila ca, pentru ca a refuzat sprijinul sau sa mearga in Parlament si sa faca un Guvern mai bun, iar ea l-a refuzat, va fi fortata sa.

Theodor Paleologu (PMP): Victor Ponta profita de disperarea lui Tariceanu pentru a-si indeplini scopurile. Unul dintre ele ar putea fi inlocuirea Vioricai Dancila la sefia PSD (VIDEO)

Theodor Paleologu a declarat marti seara, in direct pe B1TV, ca Victor Ponta profita de momentul de slabiciune din viata politica a lui Calin Popescu-Tariceanu pentru a-si indeplini scopurile. Unul dintre.

Lider ALDE, despre decizia lui Tariceanu de a renunta la prezidentiale: Iesim la lupta fara general

Liderul judetean al ALDE, Ovidiu Gheorghe Tocaciu, regreta ca presedintele partidului, Calin Popescu-Tariceanu nu candideaza la alegerile prezidentiale si spera ca, cu Mircea Diaconu sa bata PSD-ul la.

Consiliera lui Dancila pe problematica roma a demisionat din ALDE: Nu am luat aceasta decizie pentru functia mea, ci pentru ca nu pot continua politica fara demnitate, fara principii adevarate

Dana Varga, consilierul premierului Viorica Dancila pe problematica roma, a anuntat ca demisioneaza din ALDE, ea acuzand ca iesirea de la guvernare si sustinerea lui Mircea Diaconu la prezidentiale sunt decizii greu de inteles ale formatiunii conduse de Calin Popescu Tariceanu.

Pro Romania si ALDE au parafat alianta pentru prezidentiale

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, si liderul Pro Romania, Victor Ponta, au semnat, ieri, un protocol de alianta electorala pentru alegerile prezidentiale din toamna, la care il sustin pe Mircea Diaconu, conform Agerpres.

Pregateste-ti masina pentru sezonul rece

Sezonul rece isi face simtita aparitia in calendare odata cu sfarsitul lunii august. Temperaturile incep sa scada pe termometru si precipiatiile incep sa apara din ce in ce mai des. Toti soferii trebuie sa isi pregateasca masina pentru noile temperaturi si faca o inspectie riguroasa pentru a fi siguri ca starea masinii este perfecta. O revizie completa include atat partea de motorizare cat si partea de articulatii, pentru a fi siguri ca aveti masina pregatita pentru iarna.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2202 seconds )