Libnet.ro
UNICEF

08:45

Theodor Paleologu (PMP): Victor Ponta profita de disperarea lui Tariceanu pentru a-si indeplini scopurile. Unul dintre ele ar putea fi inlocuirea Vioricai Dancila la sefia PSD (VIDEO)

B1 B1,
Theodor Paleologu (PMP): Victor Ponta profita de disperarea lui Tariceanu pentru a-si indeplini scopurile. Unul dintre ele ar putea fi inlocuirea Vioricai Dancila la sefia PSD (VIDEO)

Theodor Paleologu a declarat marti seara, in direct pe B1TV, ca Victor Ponta profita de momentul de slabiciune din viata politica a lui Calin Popescu-Tariceanu pentru a-si indeplini scopurile. Unul dintre. continuă pe B1

Theodor Paleologu (PMP): Diaconu este bun actor in roluri de prost. Si a gasit pe altii mai prosti - ALDE si Pro Romania - care il sustin la prezidentiale

Candidatul PMP la prezidentiale, Theodor Paleologu, considera ca Mircea Diaconu, independentul sustinut la prezidentiale de ALDE si Pro Romania, este un bun actor in roluri de prost. Si a gasit pe.

Theodor Paleologu (PMP): Guvernul Dancila are nevoie de votul Parlamentului pentru remaniere, pentru ca Ramona Manescu nu face parte din ALDE (VIDEO)

Ramanerea Ramonei Manescu in functia de ministru de Externe nu inseamna ca s-a pastrat compozitia politica a Guvernului, deci remanierea se poate face exclusiv cu aprobarea Parlamentului, a declarat, marti,.

Victor Ponta: `Anturajul te strica. Cum s-a inhaitat cu Basescu, Paleologu s-a transformat imediat intr-un mitocan`

Victor Ponta a declarat, marti, ca Theodor Paleologu, candidatul PMP la prezidentiale, era un baiat finut, dar cum anturajul te strica, acesta s-a transformat intr-un mitocan odata ce s-a.

PMP intra in cursa pentru pentru Cotroceni cu Theodor Paleologu. Mihai Neamtu s-a retras din competitia interna

Fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, va fi desemnat candidat al PMP la alegerile prezidentiale, dupa ce Mihai Neamtu s-a retras din cursa interna pentru Cotroceni. in opinia lui Paleologu, dupa presedintele jucator si presedintele spectator, e nevoie de un presedinte invatator: un invatator care invata el insusi.

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale va fi Theodor Paleologu

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale va fi Theodor Paleologu, a decis, duminica, conducerea partidului, la propunerea lui Traian Basescu. Acesta nu a participat la vot.

PMP si-a anuntat candidatul pentru Cotroceni! Theodor Paleologu intra in cursa pentru prezidentiale

Theodor Paleologu este propunerea pentru candidatura la prezidentiale din partea Partidului Miscarea Populara, pe care presedintele de onoare al PMP, europarlamentarul Traian Basescu, a facut-o duminica la.

Theodor Paleologu, propunerea PMP la prezidentiale

Theodor Paleologu este propunerea pentru candidatura la prezidentiale din partea Partidului Miscarea.

Mihail Neamtu anunta ca se retrage din cursa interna a PMP pentru prezidentiale in favoarea lui Theodor Paleologu

Mihail Neamtu a anuntat sambata, pe Facebook, ca se retrage din cursa interna a Partidului Miscarea Populara pentru alegerile prezidentiale, in favoarea lui Theodor Paleologu.

THEODOR PALEOLOGU: Ramanerea Ramonei Manescu in Guvern nu inseamna ca s-a pastrat compozitia politica

Theodor Paleologu, desemnat candidat al PMP la prezidentiale, a declarat, marti, ca ramanerea Ramonei Manescu in Guvern nu inseamna ca s-a pastrat compozitia politica a Executivului, iar, in acest caz, remanierea nu se mai poate face decat cu aprobarea Parlamentului.

Basescu: Eu sper ca Theodor Paleologu sa ii incurce rau pe Barna si pe Dancila

Fostul presedinte Traian Basescu a fost prezent duminica, la prima parte a reuniunii PMP, unde a sustinut ca Theodor Paleologu sa fie candidatul partidului la alegerile prezidentiale, exprimandu-si speranta ca acesta sa ii incurce rau pe Barna si pe Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )