Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ne pregatim pentru ce e mai rau. Cod portocaliu de inundatii pe rauri din 14 judete

Antena3 Antena3,
Ne pregatim pentru ce e mai rau. Cod portocaliu de inundatii pe rauri din 14 judete

Rauri din 14 judete, majoritatea din jumatatea de est a tarii, se vor afla, pana duminica la ora 18. 00, sub cod portocaliu de inundatii, potrivit unei avertizari emise joi de Institutul National de Hidrologie. continuă pe Antena3

Cod portocaliu de inundatii, in Dobrogea

Unele rauri mici din Dobrogea judetele Constanta si Tulcea) sunt sub cod portocaliu de inundatii, pana la sfarsitul zilei, iar sub cod galben sunt rauri mici din Maramures, Satu Mare, Bistrita-Nasaud, precum si din Vrancea, Bacau, Neamt, Suceava si Botosani, informeaza Mediafax.

Cod portocaliu de inundatii in 14 judete

Rauri din 14 judete, majoritatea din jumatatea de est a tarii, se vor afla, pana duminica la ora 18. 00, sub cod portocaliu de inundatii, potrivit unei avertizari emise joi de Institutul National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor INHGA), informeaza Mediafax.

Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Timis, Bihor, Alba si Cluj

Hidrologii au emis o avertizare cod galben pe unele rauri mici din bazinele superioare Bega, Crisul Negru si Aries, din judetele Timis, Bihor, Alba si Cluj, unde miercuri s-ar putea produce inundatii locale.

Cod portocaliu de inundatii pe Dunare de joi dimineata pana pe 3 iunie, valabil pentru noua judete

Hidrologii au emis, miercuri, doua avertizari cod portocaliu de inundatii pe Dunare, ambele intrand in vigoare joi dimineata, de la ora 06:00. Astfel, inundatii se vor inregistra in intervalul 29 mai 2014,.

Cod portocaliu de inundatii pe Dunare, de joi dimineata pana pe 3 iunie

Dunarea va fi sub avertizare de cod portocaliu de inundatii, de joi dimineata pana pe 1 iunie, pe sectorul aval Calafat - Zimnicea, si respectiv pana pe 3 iunie, pe sectorul aval Calarasi, avertizarea.

Cod portocaliu de inundatii pe Dunare

Dunarea va fi sub avertizare de cod portocaliu de inundatii, de joi dimineata pana pe 1 iunie, pe sectorul aval Calafat - Zimnicea, si respectiv pana pe 3 iunie, pe sectorul aval Calarasi, avertizarea vizand noua judete, potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor INHGA), conform Mediafax.

Cod galben de inundatii pe rauri din nordul si sudul tarii si cod portocaliu de inundatii pe rauri din noua judete (FOTO)

Institutul National de Hridologie si Gospodarire a Apelor a emis, joi, doua avertizari de inundatii ce vizeaza mai multe judete din intreaga tara. Astfel, a fost emis un cod galben de inundatii pe raurile.

Cod portocaliu pe Dunare, pana pe 3 iunie. Calarasiul, judet cu risc major de inundatii

Inundatiile ameninta in continuare Baraganul. Hidrologii au emis cod portocaliu pe Dunare pentru Calarasi, dar si pentru alte 5 judete, valabil in intervalul 29 mai, ora 06. 00 3 iunie, ora 18.

ANM: Cod portocaliu de ploi in Constanta, Tulcea si Vrancea

Mai multe zone din judetele Constanta, Tulcea si Vrancea sunt sub avertizare cod portocaliu de ploi pana la ora 15:30, cantitatile de precipitatii urmand sa depaseasca 40 l/mp, potrivit Administratiei.

Cod Portocaliu de PLOI si VIJELII in Vrancea

Meteorologii au emis un cod portocaliu de ploi si vijelii in Vrancea, valabil in intervalul 13. Potrivit meteorologilor, aversele vor depasi 40-45 de l/mp si vor fi descarcari electrice, iar vantul va .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )