Libnet.ro
UNICEF

21:00

Be EU. Pregatiri la Bruxelles, pentru alegerile din 2019. Lista care ar dezavantaja Romania

Antena3 Antena3,
Be EU. Pregatiri la Bruxelles, pentru alegerile din 2019. Lista care ar dezavantaja Romania

La Bruxelles au inceput pregatirile pentru alegerile din 2019. Este o perioada a negocierilor pentru ca ne apropiem de anul 2019, dar si pentru ca Marea Britanie va iesi din UE. Astfel, se discuta acum. continuă pe Antena3

MASURI DURE pentru cei care refuza sa se prezinte la comisia parlamentara pentru alegerile din 2009: Risca iNCHISOAREA sau AMENDA PENALA

Cei care refuza sa se prezinte la audierile din comisia parlamentara pentru alegerile din 2009 risca sa fie sanctionati. Anuntul a fost facut luni de presedinta comisiei, deputatul Oana Florea, informeaza.

Inspectia Judiciara a cerut de la Comisia de ancheta pentru alegerile din 2009 raspunsurile date de Kovesi atunci cand a refuzat sa vina la audieri

Inspectia Judiciara a solicitat, pe 23 noiembrie anul trecut, copii dupa cererile transmise de catre Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 catre procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, precum si dupa raspunsurile acesteia. Kovesi a refuzat de patru ori sa vina la comisia de ancheta, pe parcursul celor 8 luni de activitate.

Inspectia Judiciara cere Comisiei parlamentare privind alegerile din 2009 corespondenta purtata cu Kovesi

Inspectia Judiciara a adresat Comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 o scrisoare in care solicita documentatia legata de corespondenta purtata de comisie cu procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Mesajul Gabrielei Firea pentru manifestantii din Bucuresti: Sunt de acord cu toate formele de protest, DAR TREBUIE SA...

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, si-a exprimat luni seara punctul de vedere cu privire la repetatele proteste antiguvernamentale care au loc in Bucuresti. Ea aafirmat ca este de acord cu .

Arad: Ancheta pentru ucidere din culpa, in urma decesului unei tinere care ar fi consumat droguri

Politistii si procurorii aradeni au inceput o ancheta, dupa ce o tanara de 29 de ani a fost dusa de doi barbati la spital in stop cardio-respirator si a decedat, iar unul dintre insotitori le-a spus medicilor ca pacienta consumase droguri. Barbatii au plecat din spital cand au aflat de deces, ei fiind cautati pentru a fi audiati, relateaza News. ro.

Germania: Partidul de extrema dreapta AfD obtine sefia comisiei pentru Buget din Bundestag

Partidul german de extrema dreapta AfD, cunoscut, intre altele, pentru euroscepticismul sau, a obtinut marti sefia comisiei pentru Buget, una dintre cele mai importante din camera deputatilor, scrie AFP.

Se pregateste marele SOC la Dinamo? Din INFORMATIILE pe care le detin in acest moment, se va iNTOARCE alaturi de Ioan Becali

Jurnalistul Decebal Radulescu sustine ca din informatiile pe care le are fostul actionar al clubului Dinamo, Cristian Borcea, in prezent incarcerat in urma condamnarii primite.

Suma colosala platita de statul roman pentru pensiile din MAI. Cat a fost pensia bruta medie din minister in 2017

Statul roman a platit anul trecut o suma colosala pentru a putea plati pensiile speciale ale politistilor, jandarmilor, pompierilor ISU, dar si ale celorlalti profesionisti din cadrul Ministerului.

Color Magic iti coloreaza peretii cu vopsea lavabila pentru interior din perspectiva Sikkens

Pentru proiecte colorate si activitati de redecorare a peretilor cu produse de calitate sunt necesar.

Color Magic iti coloreaza peretii cu vopsea lavabila pentru interior din perspectiva producatorului

Pentru proiecte colorate si activitati de redecorare a peretilor cu produse de calitate sunt necesar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )