Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesajul Gabrielei Firea pentru manifestantii din Bucuresti: Sunt de acord cu toate formele de protest, DAR TREBUIE SA...

B1 B1,
Mesajul Gabrielei Firea pentru manifestantii din Bucuresti: Sunt de acord cu toate formele de protest, DAR TREBUIE SA...

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, si-a exprimat luni seara punctul de vedere cu privire la repetatele proteste antiguvernamentale care au loc in Bucuresti. Ea aafirmat ca este de acord cu . continuă pe B1

ANCHETA la Jandarmerie, dupa ce un JANDARM a impartit PUMNI protestatarilor din Bucuresti (VIDEO)

Este ancheta interna la Jandarmerie dupa ce, sambata seara, in timpul protestului din Bucuresti, un jandarm a fost filmat in timp ce lovea manifestantii cu pumnii. Jandarmul a devenit.

ANCHETA la Jandarmerie, dupa ce un JANDARM a impartit PUMNI protestatarilor din Bucuresti

Este ancheta interna la Jandarmerie dupa ce, sambata seara, in timpul protestului din Bucuresti, un jandarm a fost filmat in timp ce lovea manifestantii cu pumnii. Jandarmul a devenit.

Dragnea, despre protestul masiv de sambata, din Bucuresti: Evaluarile oficiale arata ca au fost 25.000 de oameni

Liviu Dragnea a afirmat luni seara ca evaluarile oficiale arata ca la protestul de sambata seara din Bucuresti au fost prezenti 25. 000 de oameni.

Primele declaratii ale jandarmului care a lovit protestatari la mitingul de sambata din Bucuresti

O jurnalista a reusit sa obtina primele declaratii ale jandarmului care ar fi lovit un batran la protestul de sambata din Bucuresti. Jurnalista l-a identificat pe jandarmul surprins pe imagini.

EXCLUSIV. Angela Merkel a refuzat titlul de Doctor Honoris Causa oferit de Universitatea Politehnica din Bucuresti

Universitatea Politehnica din Bucuresti UPB) doreste sa ofere titlul onorific de Doctor Honoris Cau.

Superland Brasov: cum arata cel mai mare loc de joaca pentru copii din Romania

Superland, cel mai mare loc de joaca pentru copii din Romania, s-a deschis in Brasov. Superland este un loc in care distractia este asigurata atat pentru copii, cat si pentru parinti. In perioada 15 ianuarie - 15 februarie, adultii si copiii cu varsta.

USR ii solicita Gabrielei Firea sa puna in dezbatere publica bugetul Capitalei pentru anul 2018

USR Bucuresti ii solicita primarului Gabriela Firea sa respecte legea si sa puna in dezbatere publica proiectul de buget al Capitalei pe 2018, spunand ca a depasit termenul legal in care ar fi trebuit sa faca asta.

Anunt de ultima ora al Gabrielei Firea. Ce document important a semnat Primarul General al Capitalei

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a facut un anunt extrem de important privind construirea Spitalului Metropolitan. Edilul a initiat pe site-ul www. petitieonline. com, o petitie prin care se strang.

Metoda ingenioasa folosita de hotii din Bucuresti

Cand vine vorba de pacaleli la drumul mare, infractorii de pe malul Dambovitei sunt campioni. Politistii Sectorului 1 au identificat doi barbaticare inselau turisti veniti sa viziteze.

Protestul din Bucuresti a dat fotografia de coperta pentru pagina de Facebook a Euronews (FOTO)

Euronews aales o fotografie facuta la protestul de sambata de la Bucuresti pentru coperta paginii sale de Facebook. De altfel, unul dintre jurnalistii Euronews a venit personal in Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2552 seconds )