Libnet.ro
UNICEF

18:15

Pregatiri pentru cel mai mare pelerinaj religios din Romania

Antena3 Antena3,
Pregatiri pentru cel mai mare pelerinaj religios din Romania

Mai sunt doua saptamani pana la cel mai mare pelerinaj religios din Romania. in asteptarea sutelor de mii de credinciosi, la Iasi, hotelurile si pensiunile sunt deja rezervate. Hotelierii spun ca nu au marit tarifele pentru credinciosii care vor veni la cel mai mare pelerinaj religios din tara, asta desi gradul de ocupare este de 85%. continuă pe Antena3

Arabia Saudita, cel mai mare importator de armament

Arabia Saudita isi mentine pozitia de cel mai mare importator de armament din lume, iar China a urca.

VIDEO Cerul Libiei, cel mai mare teatru de razboi cu drone din lume

Cerul Libiei a devenit cel mai mare teatru de razboi cu drone din lume, denunta emisarul ONU pentru aceasta tara din nordul Africii afectata de un razboi civil sangeros.

Cel mai mare mister despre Luna: e gri, dar de ce o vezi colorata pe Pamant?

Chiar daca uneori Luna iti pare alba, portocalie sau albastra, in realitate satelitul natural al Pamantului este gri. Care este motivul pentru care noi vedem Luna colorata, desi aceasta.

Cel mai mare turneu ATP care s-a organizat in Bucuresti ar putea fi mutat iar: Asteptand sa se rezolve probleme cu Arena BNR, am ajuns la 80 de ani

Un turneu care s-a desfasurat la Bucuresti si, ulterior, a fost mutat la Budapesta ar putea fi schimbat din nou, intr-un alt oras.

Imagini de la cel mai mare festival Street Food din Romania - VIDEO

Timp de trei zile, Palatul Parlamentului s-a transformat in paradisul gurmanzilor si al pasionatilor de vinuri alese. Preparate din bucataria italieneasca, frantuzeasca, dar si o sumedenie de tipuri de.

inca un antrenor roman se orienteaza catre fotbalul arab: pleaca din Capitala pentru cel mai mare salariu din cariera

Dupa ce si-a incheiat socotelile cu Dinamo, Eugen Neagoe s-a inteles cuDamak, urmand sa antreneze in Arabia Saudita pe un salariu specific fotbalului arab.

Cel mai mare telescop astronomic din lume, inaugurat in China

Cel mai mare observator astronomic din lume, FAST Five-hundred-meter Aperture Spherical Radio Telescope; n. r. ) ce foloseste o singura farfurie a trecut ultimul set de teste tehnice si mai are de indeplinit.

Imagini spectaculoase de la cel mai mare festival post-apocaliptic din lume, unde oamenii traiesc cinci zile ca in Mad Max

Mii de oameni si-au confectionat costume spectaculoase si au mers pana in desertul Mojave pentru a participa la festivalul Wasteland Weekend, inspirat din seria de filme Mad Max.

Cel mai mic numar de studenti din ultimii 20 de ani: principalele cauze

Numarul studentior romani este intr-o continua scadere. La inceput de an universitar, avem cel mai mic numar de studenti din ultimii 20 de ani, arata datele Institutului National de Statistica.

De ce WhatsApp va trece anul acesta prin cea mai mare schimbare

Pentru Facebook, WhatsApp e al doilea cel mai important serviciu. Deocamdata, are mai putine reclame decat Messenger sau reteaua sociala, dar o functionalitate noua ar putea duce serviciul la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )