Libnet.ro
UNICEF

08:45

Preliminarii Euro 2016: Romania - Insulele Feroe (19:00)/ Evitati surprizele

Hotnews Hotnews,
 Preliminarii Euro 2016: Romania - Insulele Feroe (19:00)/ Evitati surprizele

Romania va intalni in aceasta seara Insulele Feroe, in preliminariile pentru Euro 2016. Pana in acest moment, tricolorii sunt neinvinsi, echipa lui Anghel Iordanescu aflandu-se pe locul intai in Grupa F. Meciul de pe Ilie Oana din Ploiesti va fi in direct pe TVR1 si Livescore pe HotNews. ro de la ora 19:00. continuă pe Hotnews

MINUT cu MINUT, Preliminarii EURO 2016: Romania-Insulele Feroe 1-0

Ati urmaritalaturi de noi, LIVE TEXT, desfasurarea partidei dintre nationalele Romaniei si Insulelor Feroe, contand pentru Grupa F a preliminariilor Campionatului European de Fotbal, editia 2016. Nationala condusa de Anghel Iordanescu conduce clasamentul Grupei F, fiind urmata de reprezentativele Irlandei de Nord si Ungariei. Programul si clasamentul la zi al Grupei F pot fi consultate AICI.

Preliminarii Euro 2016: Romania lupta cu Insulele Feroe pentru 3 puncte importante

Romania va disputa primul meci oficial din 2015, duminica, de la ora 19. 00, pe stadionul Ilie Oana, din Ploiesti, in etapa a cincea a preliminariilor Euro 2016. Adversara a reusit surpriza turneului, la Atena.

LIVESCORE Romania - Insuele Feroe (19:00)

Romania va intalni in aceasta seara Insulele Feroe, in preliminariile pentru Euro 2016. Pana in acest moment, tricolorii sunt neinvinsi, echipa lui Anghel Iordanescu aflandu-se pe locul intai in Grupa F. Meciul de pe Ilie Oana din Ploiesti va fi in direct pe TVR1 si Livescore pe HotNews. ro de la ora 19:00.

Euro 2016, preliminarii: Romania - Insulele Feroe 1-0/ Scopul scuza mijloacele

Romania a mai facut un pas catre Euro 2016, dupa ce a castigat la limita cu Insulele Feroe 1-0), in preliminarii. In urma acestui rezultat, tricolorii au acumulat 13 puncte si raman pe prima pozitie a Grupei F.

LIVESCORE Romania-Insulele Feroe 1-0. Keseru deschide scorul

De la ora 19. 00, nationala Romaniei joaca la Ploiesti primul meci oficial din 2015, contra amatorilor din Insulele Feroe. Partida conteaza pentru preliminariile lui Euro 2016. Tricolorii sunt liderii grupei F, cu 10 puncte, Feroe ocupa locul 5, cu 3 puncte.

UEFA a stabilit brigada de arbitri pentru meciul Romania - Insulele Feroe

UEFA a delegat o brigada portugheza pentru meciul dintre Romania si Insulele Feroe, din cadrul etapei a cincea a preliminariilor Campionatului European din 2016.

Romania-Insulele Feroe 1-0.Salvati de noroc si de Keseru

Nationala Romaniei s-a chinuit cu Insulele Feroe, o nationala aflata pe locul 105 mondial, pe care a invins-o dupa un gol intamplator, marcat de Keseru.

UPDATE. Meciul Romania-Insulele Feroe s-a incheiat cu scorul 1-0 pentru echipa nationala

UPDATE: Mijlocasul Gabriel Torje a declarat, duminica seara, ca peste zece zile lumea va uita ca Romania a castigat doar cu 1-0 meciul cu Insulele Feroe, subliniind ca importante sunt cele trei puncte, potrivit Mediafax.

Preliminarii Euro 2016: Programul meciurilor din weekend si clasamentele

Vineri, sambata si duminica se disputa meciuri din etapa a cincea a grupelor pentru preliminariile lui Euro 2016. Olanda-Turcia, in Grupa A, si Portugalia - Serbia, in Grupa I, sunt printre cele mai atractive dispute. Romania intalneste duminica Insulele Feroe, la Ploiesti ora 19.

Victorie de clasament: Romania-Insulele Feroe 1-0

Romania a inregistrat, sambata, o victorie scurta in fata Insulelor Feroe, scor 1-0, la capatul unui joc slab in care Keseru a facut diferenta in prima repriza, iar selectionerul Anghel Iordanescu a operat 3 inlocuiri fara acoperire, neinspirate, mutand aproape de fiecare datadefensiv in partea a doua a meciului. Florin Andone, atacantul Cordobei, nu a prins niciun minut.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )