Libnet.ro
UNICEF

01:05

Preluare de 10 miliarde de euro: Danone cumpara WhiteWave Foods si se extinde pe piata americana

Adevărul Adevărul,
Preluare de 10 miliarde de euro: Danone cumpara WhiteWave Foods si se extinde pe piata americana

Danone a convenit preluarea producatorului american de alimente organice WhiteWave Foods, pentru aproape 10 miliarde de dolari, cu scopul de a-si extinde prezenta pe piata din Statele Unite. Este cea mai mare preluare facuta de Danone, in ultima decada. continuă pe Adevărul

Danone va cumpara WhiteWave Foods, producatorul celui mai bine vandut brand de lapte de soia din SUA: Valoarea tranzactiei este estimata la 10 miliarde de dolari

Danone, unul dintre cei mai mari producatori de iaurturi la nivel mondial, va cumpara WhiteWave Foods, informeaza Bloomberg, citat de zf. ro. Valoarea tranzactiei este estimata la 10 miliarde de dolari. Potrivit.

Danone realizeaza o tranzactie de 10 miliarde de dolari

Danone a decis preluarea WhiteWaveFoods, un producator american de alimente organice, pentru suma de circa 10 miliarde de dolari. Aceasta mutare a fost facuta pentru a-si extinde prezenta pe piata din Statele Unite , transmite MarketWatch.

China adauga 120 miliarde euro la valoarea economiei sale

Biroul National de Statistica BNS) din China a anuntat, ieri, ca a introdus unele modificari cu privire la modul de calcul al Produsului Intern Brut PIB), astfel ca a revizuit in sus cu 120 de miliarde de euro cifrele privind valoarea economiei nationale in 2015, o modificare care nu face decat sa alimenteze scepticismul cu privire la fiabilitatea datelor statistice furnizate de autoritatile chineze, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )