Libnet.ro
UNICEF

20:00

Premiera deosebita pentru Romania: o banca schimba modul in care platesti cu cardul sau telefonul

Playtech Playtech,
Premiera deosebita pentru Romania: o banca schimba modul in care platesti cu cardul sau telefonul

Odata cu cresterea gradului de digitalizare, o banca din Romania anunta o premiera importanta: un punct de plata mobil. Ceea ce nu-i o noutate pentru piata internationala, dar e pentru. continuă pe Playtech

CE declanseaza proceduri de infringement pentru Romania privind exploatarea forestiera ilegala

Comisia Europeana a anuntat, azi, ca a declansat proceduri de infringement pentru Romania din cauza neimplementarii mai mult directive care tin de mediu.

DOCUMENT Noi criterii pentru carantina si izolare in cazul persoanelor care intra in Romania din alte state Care sunt exceptiile

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat vineri o hotarare prin care stabileste noi criterii pentru exceptarea de la izolare la sosirea in Romania. Astfel, in lista vor intra tarile din UE si Spatiul Economic European care au rata cazurilor noi de COVID-19 din ultimele 14 zile la 100. 000 de locuitori mai mica sau egala cu a Romaniei, in perioada similara.

Citu, despre majorarea pensiilor: O crestere de 40% este dezastru pentru Romania, intr-o perioada de criza

Ministrul Finantelor Florin Citu este de parere ca o majorare a pensiilor cu 40% intr-o perioada de criza inseamna un dezastru pentru Romania, in conditiile in care si intr-o perioada de crestere economica aceasta crestere ar fi reprezentat un risc major pentru stabilitatea economica.

Romania - Brazilia, semifinala Mondiala care n-a avut loc niciodata prin ochii lui Rivaldo

Fostul mare international brazilian Rivaldo a vorbit despre cum ar fi aratat o semifinala intre Romania si Brazilia la Cupa Mondiala din 1994.

MINISTRUL ENERGIEI: Exista o oportunitate uriasa pentru Romania in sectorul de offshore wind

Romania are un potential eolian offshore urias, de peste 70. 000 de MW, si ar putea ajunge in cinci ani la nivelul Marii Britanii in acest sector, a declarat, marti, Niculae Havrilet, secretar de stat in Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, scrie Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )