Libnet.ro
UNICEF

20:00

Premiera in Educatie. Ministrul vrea locuri speciale la facultati pentru absolventii liceelor din mediul rural

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Premiera in Educatie. Ministrul vrea locuri speciale la facultati pentru absolventii liceelor din mediul rural

Absolventii de clasa a XII-a care au urmat cursurile unui liceu de la tara vor avea locuri speciale la facultatile din tara, potrivit unui anunt facut de ministrul Educatiei, Valentin Popa, aflat intr-o vizita la Suceava, scrie Digi24. continuă pe Wall-Street Ro

Subiectele zilei: Premiera n sistemul educational. Locuri speciale la facultati pentru absolventii liceelor din mediul rural; Cum si-a sapat singur groapa PSD la Curtea Constitutionala; Misiunile secrete ale trupelor de elita romne n Afganistan

Misiunile secrete ale trupelor de elita romane in Afganistan. Fortele pentru Operatii Speciale sunt forte special instruite si dotate pentru. DJ-ii olandezi prinsi cu canabis la Aeroport: Nu stiam ca la voi drogurile sunt interzise. Cei doi DJ, Ryan Marciano si James Sunnery, au mixat joi seara in cadrul festivalului Afterhills, iar a doua zi.

Premiera in educatie. Absolventii care au terminat liceele la tara vor avea locuri speciale la facultati

Premiera in educatie. Ministrul Valentin Popa a anuntat ca absolventii care au terminat liceele la tara vor avea locuri speciale la facultati. Ministrul a subliniat ca aici nu se incadreaza absolventii.

ADMITERE FACULTATE 2018. Vesti importante pentru viitorii studenti

ADMITERE FACULTATE 2018 Absolventii de licee din mediul rural vor avea, incepand cu anul universitar viitor, un numar de doua mii de locuri speciale la admitere, a anuntat, luni, la Suceava, ministrul Educatiei,.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )