Libnet.ro
UNICEF

08:15

Premiera eMAG pentru Black Friday 2018: de unde iti vei ridica produsele

Playtech Playtech,
Premiera eMAG pentru Black Friday 2018: de unde iti vei ridica produsele

EMAG s-a pregatit serios de Black Friday 2018. Tocmai de aceea iti pune la dispozitie noi modalitati prin care vei putea sa intri in posesia produselor comandate. eMAG, cel mai mare magazin. continuă pe Playtech

Top telefoane ale momentului in oferta Orange: ,,incalzirea de Black Friday 2018 in telecom

In pregatirea pentru Black Friday 2018, cel mai mare eveniment de reduceri al anului - de cativa ani predominand si piata de telecom - Orange Romania antreneaza publicul cu oferte, cu abonament sau la liber, pentru cele mai cautate smartphone-uri.

Oferte eMAG la telefoane bune de cumparat toamna asta

Pana la Black Friday 2018 mai e mai putin de-o luna. E insa o perioada excelenta pentru oferte, iar eMAG nu duce lipsa de ele. Dintre toate telefoanele listate de eMAG, unele dintre ele.

Studiu: 7 din 10 romni economisesc bani pentru reducerile de Black Friday. Ce vor sa cumpere

7 din 10 romani din mediul urban si cu acces la internet asteapta in mod deosebit campaniile de reduceri de Black Friday si Craciun pentru a achizitiona produse in perioada urmatoare, arata un studiu al GPeC si Eureka Insights. Topul celor mai cautate produse si cati bani vor sa cheltuiasca romanii pe aceste produse.

GPeC: 70% dintre romanii din urban vor cumpara de Black Friday. Produse de top

Potrivit studiului realizat de GPeC impreuna cu Eureka Insights, 7 din 10 romani din mediul urban si cu acces la internet asteapta in mod deosebit campaniile de reduceri de Black Friday si Craciun pentru a achizitiona produse in perioada urmatoare.

ISTERIE in Romania: Se dau primii BANI iN PLUS LA PENSII! De unde iti ridici CHIAR ACUM banii...

Vesti bune pentru pensionarii din tara noastra. Noua Lege a pensiilor a ajuns pe masa Guvernului, dupa ce ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a anuntat ca institutia pe care o conduce a finalizat.

TRAGEDIE pentru toti PENSIONARII: Trebuie sa iti cauti un sponsor ca sa mai speri sa-ti primesti BANII!

Legislatorii polonezi au aprobat un plan de a continua programele de pensii facultative, sponsorizate de angajatori ca noua optiune a cetatenilor de a economisi pentru pensie. Noul sistem ar urma sa intre in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )