Libnet.ro
UNICEF

09:30

PREMIERA: O femeie din Bucuresti isi cere falimentul personal

B1 B1,
PREMIERA: O femeie din Bucuresti isi cere falimentul personal

O persoana fizica isi cere, in premiera in Romania, falimentul personal. Este vorba despre o pensionara din Bucuresti care are noua credite de nevoi personale in sume foarte mici, informeaza Adevarul. continuă pe B1

Primul roman care cere falimentul personal

Marti, la Tribunalul Bucuresti, se va inregistra primul dosar in care o persoana fizica isi cere insolventa. Avocatul sustine ca a fost contactat de multe persoane care doresc deschiderea procedurii, in.

incep procesele pentru falimentul personal

Marti, la Tribunalul Bucuresti, se va inregistra primul dosar in care o persoana fizica isi cere insolventa. Avocatul sustine ca a fost contactat de multe persoane care doresc deschiderea procedurii, in ciuda faptului ca judecatorii nu par pregatiti, neexistand instantele speciale si nici comisiile de specialitate. Vom inregistra dosarele si vom astepta, a spus avocatul.

incep procesele pentru falimentul personal. Povestea doamnei Maria, primul insolvent:Nu am intarziat mult, mi-e frica sa nu-mi ia casa

Marti, la Tribunalul Bucuresti, se va inregistra primul dosar in care o persoana fizica isi cere insolventa. Avocatul sustine ca a fost contactat de multe persoane care doresc deschiderea procedurii, in ciuda faptului ca judecatorii nu par pregatiti, neexistand instantele speciale si nici comisiile de specialitate. Vom inregistra dosarele si vom astepta, a spus avocatul.

VIDEO Cum a intervenit un alpinist in cazul unei femei din Bucuresti care ameninta de 12 ore ca se arunca de la etajul 6

Pompierii din Bucuresti au reusit, miercuri, dupa o interventie de aproximativ 12 ore, sa salveze o femeie care ameninta ca se arunca de la etajul al saselea al blocului in care locuia. Aceasta statea pe pervazul ferestrei de la balcon, a refuzat sa comunice motivul gestului sau si, pentru ca risca sa cada, au intervenit alpinistii care au impins-o in balcon de unde a fost preluata de medici, informeaza news. ro.

CUTREMURATOR ce a facut o FEMEIE din Anglia cand a AFLAT ca este iNSELATA

Rachel, o femeie din Anglia a luat o decizie cutremuratoare dupa ce si-a prins logodnicul ca o inseala cu o femeie din China. Femeia a ales, ca metoda de razbunare, sa il mutileze pe barbat in zona.

O femeie din China a trecut prin SCANERUL CU RAZE X al statiei de tren de DRAGUL banilor (VIDEO)

O femeie din China a ales sa-si urmeze in scanerul cu raze X al statiei de tren doar pentru a-si pazii banii. in clipul video postat pe pagina de Facebook a platformei Pear Video se arata cum un responsabil.

Cand va fi rezolvata problema traficului din Bucuresti

Traficul din Bucuresti e o adevarata minunatie contemporana, un nod gordian pe care niciun cutezator n-are vointa sau puterea sa-l deznoade. Pe 14 februarie, cand lumea era ocupata sa fie vesela sau trista de ziua lui Valentin, eu eram ocupat sa stau. Si am stat destul de mult, pana m-am enervat, iar dupa ce m-am [].

Top firme de taxi din Bucuresti dupa afaceri. Cati bani fac Speed Taxi, Cobalcescu, Cristaxi, sau Pelicanul

Cele mai mari 10 companii de taximetrie din Bucuresti au afaceri anuale de peste 70 de milioane de lei 15 milioane de euro), iar pentru unele firme activitatea de dispecerat este cel putin la fel de banoasa precum.

Descinderi DIICOT la firme de medicamente din Bucuresti intr-un dosar legat de medicul Lucan - surse

Procurorii DIICOT au descins miercuri la companii de medicamente din Bucuresti intr-un caz legat de medicul Mihai Lucan, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Medic de la Spitalul de Arsi din Bucuresti: Ce faci cind descoperi, intimplator, ca spitalul la care lucrezi nu ti-a platit contributiile la sanatate si pensii, din luna iulie?

Camelia Roiu, medic la Clinic de Urgenta Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Bucuresti, sustine, intr-o postare pe Facebook, ca unitatea medicala unde lucreaza nu i-a mai platit contributiile la sanatate si pensii din luna iulie a anului trecut, ea descoperind acest lucru intamplator. Din declaratiile actualei directiuni am inteles ca acesti bani au fost folositi pentru plata furnizorilor, mai scrie medicul Camelia Roiu.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )