Libnet.ro
UNICEF

12:30

Premiera istorica: SUA ar putea avea 51 de state

Hotnews Hotnews,
 Premiera istorica: SUA ar putea avea 51 de state

SUA ar putea avea al 51-lea stat. Camera Reprezentantilor a aprobat, vineri, un proiect de lege prin care Washington DC ar urma sa se transforme intr-un stat, scrie USA Today, citat de Mediafax. SUA ar putea avea al 51-lea stat. Camera Reprezentantilor a aprobat vineri un proiect de lege prin care Washington DC ar urma sa se transforme intr-un stat. Potrivit USA Today, proiectul de lege denumit H. 51 a trecut cu un vot de 232 la 180. Un singur reprezentant al democratilor, Collin Peterson, a votat impotriva proiectului. continuă pe Hotnews

SUA ar putea avea al 51-lea stat. Care este miza si cum a reactionat Trump

Statele Unite ale Americii ar putea avea inca un stat, potrivit unui proiect de lege aprobat vineri in Camera Reprezentantilor, lucru care a starnit ample reactii inclusiv din partea presedintelui Trump.

Cetatenii din SUA si Rusia ar putea avea in continuare interdictie de intrare in UE din cauza coronavirusului (surse)

Cetatenii din SUA, Rusia si Brazilia ar putea avea in continuare interdictie de intrare in Uniunea Europeana din cauza situatiilor legate de coronavirus, atunci cand blocul comunitar isi va actualiza in urmatoarele zile recomandarile de calatorie, au confirmat miercuri pentru DPA surse europene, relateaza Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2172 seconds )