Libnet.ro
UNICEF

12:00

SUA ar putea avea al 51-lea stat. Care este miza si cum a reactionat Trump

Adevărul Adevărul,
SUA ar putea avea al 51-lea stat. Care este miza si cum a reactionat Trump

Statele Unite ale Americii ar putea avea inca un stat, potrivit unui proiect de lege aprobat vineri in Camera Reprezentantilor, lucru care a starnit ample reactii inclusiv din partea presedintelui Trump. continuă pe Adevărul

Premiera istorica: SUA ar putea avea 51 de state

SUA ar putea avea al 51-lea stat. Camera Reprezentantilor a aprobat, vineri, un proiect de lege prin care Washington DC ar urma sa se transforme intr-un stat, scrie USA Today, citat de Mediafax. SUA ar putea avea al 51-lea stat. Camera Reprezentantilor a aprobat vineri un proiect de lege prin care Washington DC ar urma sa se transforme intr-un stat. Potrivit USA Today, proiectul de lege denumit H. 51 a trecut cu un vot de 232 la 180. Un singur reprezentant al democratilor, Collin Peterson, a votat impotriva proiectului.

Cetatenii din SUA si Rusia ar putea avea in continuare interdictie de intrare in UE din cauza coronavirusului (surse)

Cetatenii din SUA, Rusia si Brazilia ar putea avea in continuare interdictie de intrare in Uniunea Europeana din cauza situatiilor legate de coronavirus, atunci cand blocul comunitar isi va actualiza in urmatoarele zile recomandarile de calatorie, au confirmat miercuri pentru DPA surse europene, relateaza Agerpres.

Un nou judet din Romania va avea autostrada. Ministrul Transporturilor: Este un moment istoric

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anuntat, vineri, ca semnarea primului contract de proiectare si executie a primei sectiuni de autostrada din judetul Salaj este un moment istoric.

Uniunea Europeana vrea sa interzica accesul turistilor americani. Care este motivul

Turistii americani ar putea sa primeasca interdictie de zbor pe teritoriul Uniunii Europene. Motivul invocat de europeni este ca americanii nu au reusit sa tina sub contrul pandemia de coronavirus, care a infectat peste 2 milioane de oameni peste ocean.

Un tramvai din Capitala a deraiat si a lovit in plin doua masini. Care este cauza

Un accident grav s-a produs marti seara in Bucuresti dupa ce un tramvai care circula pe Bulevardul Chisinau a deraiat. Tramvaiul a lovit din plin doua masini care circulau regulamentar,autoturismele fiind serios avariate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3256 seconds )