Libnet.ro
UNICEF

23:45

Premiera n R. Moldova: Rezervele de vin sunt mai mici dect productia anuala

Hotnews Hotnews,
 Premiera n R. Moldova: Rezervele de vin sunt mai mici dect productia anuala

Stocurile de vin in Republica Moldova sunt, pentru prima data, mai mici decat recolta anuala, datorita procesului mai bun de comercializare si de majorare a exporturilor, a declarat directorul general al Oficiului National al Viei si Vinului, Gheorghe Arpentin, citat de Radio Chisinau. continuă pe Hotnews

Unele tipuri de inselat sunt mai rele decat altele. Ce este de neiertat

Se pare ca unele tipuri de a insela sunt mai rele decat altele. Victoria Milan, un site dedicat persoanelor ce cauta aventuri, a chestionat 5. 000 de membri pentru a afla ce parere au despre infidelitate si,.

Dispozitivele de localizare GPS pentru animale dezvaluie mai mult dect si-ar dori proprietarii - studiu

Cercetatorii de la Kaspersky Lab au descoperit vulnerabilitati de securitate la mai multe brand-uri populare de trackere pentru animale de companie, printre care se numara Kippy Vita, Nuzzle, Tractive, Weenect si Whistle. La fel cum se intampla in cazul tuturor dispozitivelor conectate la Internet, problemele de securitate identificate in tracker-ele pentru animale ar putea oferi o portita de acces persoanelor neautorizate catre retea si catre informatiile importante stocate acolo.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )